Categorie

YouTube

Vakantie met een peuter
YouTube

Op vakantie met een peuter!

We zijn afgelopen zomer heerlijk op vakantie geweest in Spanje. Dit hebben we uiteraard allemaal vastgelegd middels leuke video die we plaatsen op ons kanaal: Hetlevenvantweevrouwen. Er staan inmiddels zes vakantievideo’s online. Het eindigde een beetje verdrietig maar uiteindelijk is alles goedgekomen. Hierbij een overzicht van onze video’s. Vergeet niet te abonneren als je het leuk vond!

 

De eerste vakantievideo is een feit. In deze video is te zien dat James voor het eerst gaat vliegen.

In deze video is onder andere te zien hoe goed James kan zwemmen. Het is bizar wat hij kan op nét drie jarige leeftijd. Zo kan James al duiken, kijk je mee?

Een heerlijke stranddag voor de boeg waarin we lekker spelen in het zand, we koelen af in het zwembad én James verkent de straten van Spanje.

Dit is een vlog om trots op te zijn. Het liet mij even beseffen bij het bewerken van de video dat je echt voor jezelf moet kiezen en geen leven moet leiden omdat dat van je wordt verwacht.

Het eindigt een beetje zielig maar het is gelukkig goed afgelopen. Veel tranen vloeide er in deze video maar uiteindelijk konden we naar huis. Home sweet home!

 

 

 

 

 

 

 

 

degroteverrassingvoorLisa
YouTube

Lisa en ik overnachten in een bruidsuite?!

Enkele dagen geleden heb ik een artikel geschreven over de grote verrassingsdag. In samenwerking met devolkswagenbus heb ik deze dag als onvergetelijk kunnen maken voor Lisa. Voor ons. We hebben genoten van deze dag en hoewel ik al geschreven heb wat we allemaal hebben gedaan zeggen beelden natuurlijk veel meer. Ben jij benieuwd naar hoe onze dag was en wat we allemaal hebben gedaan, check de onderstaande link en abonneer jezelf op devolkswagenbus

 

Met spoed naar het ziekenhuis voor mijn infuus
YouTube

Met spoed naar het ziekenhuis voor mijn infuus!

Met spoed naar het ziekenhuis voor mijn infuus.

Jullie hebben in dit artikel kunnen lezen dat het momenteel niet zo best gaat met mijn gezondheid. Twee weken geleden ging mijn infuus niet door omdat ik hoge koorts had. Ik had toen een infectie te pakken en het was te gevaarlijk om het infuus toegediend te krijgen.

Helaas gaat het steeds slechter met mijn gewrichten. Dit kan komen door de kou en door het feit dat ik mijn infuus een aantal weken gemist heb. Deze keer was het dus hoogtijd om naar het ziekenhuis te vertrekken voor mijn shotje. Er lag een pak sneeuw, het was code rood maar wij gingen op weg en namen jullie mee.

Je ziet in deze video dat James aan het sleeën is, Lisa oliebollen maakt en hoe het eraan toe gaat in het ziekenhuis. Wil jij niks missen van onze nieuwste video’s? Abonneer je dan op dit artikel

Lisa wordt geopereerd
YouTube

Lisa gaat onder narcose & de relatietest!

DE relatietest.

In deze video nemen wij jullie mee naar een kijkje in ons leven. Jullie zien hoe Lisa zenuwachtig is voor de operatie aan haar oren en klets ik over het feit dat ik nu aan de andere kant van de lijn sta. Na de operatie doet James zijn baby in bad en gaan we later op de dag nog een kerstboom halen.

DE relatietest is voor de meeste klussen in huis maar voor ons is dat de kerstboom optuigen geweest. Geloof mij, dit wil je niet missen. Je ziet onder andere hoe Lisa aan het vechten is met de kerstboom.

Wil jij ook niks missen van de laatste video’s? Abonneer dan op Hetlevenvantweevrouwen! 

 

 

drager van een ziekte en Lisa moet geopereerd worden?
YouTube

Drager van een ziekte & Lisa moet geopereerd worden?

De eerste keer vertellen dat ik een vriendin heb tegen mijn arts.

Het is weer tijd voor een video. Lisa en ik namen jullie mee met onze ziekenhuisdag. Het was een vermoeiende dag waarin ik eerst op bezoek moest naar het UMC voor de dermatoloog en daarna had Lisa een afspraak in Tilburg bij de KNO- arts. In deze video zien jullie hoe wij deze ziekenhuisdag zijn doorgekomen en we het beste maken van deze rotdagen die nou eenmaal bij ons leven horen.

Ik vertel over de stuggle om overal te vertellen dat ik nu een vriendin heb in plaats van een man. Dat is niet altijd even makkelijk en dit ziekenhuisbezoek was voor mij de eerste keer dat ik het moest vertellen. Ik kwam er niet onderuit en dat geeft niks. Ik voel alleen niet de behoefte om het van de daken te schreeuwen.

Lisa kreeg slecht nieuws in het ziekenhuis en dit zullen jullie in de video die morgen online komt ook zien. Weet je wat? Check de video maar gewoon!

Wil jij niks missen van onze nieuwste video’s? Abonneer dan op Hetlevenvantweevrouwen! 

Morgen komt er trouwens nóg een video online, wil jij zien hoe Lisa vecht met de kerstboom? Abonneer!

 

 

Lonneke en Lisa gaan samen opstap!
YouTube

Lonneke en Lisa gaan samen opstap!

Het leven van twee vrouwen!

In de vorige video op Hetlevenvantweevrouwen, hebben jullie kunnen zien dat we een nieuw kanaal zijn gestart. We proberen iedere week minimaal èèn video online te knallen en op dit moment staat de tweede video online. Wat kun je zien in deze video?

Lonneke nam Lisa mee uit maar Lisa was in de veronderstelling dat we iets gingen doen met Helloween. Lisa heeft hier een hekel aan en Lonneke vond dit grappig en dikte dit nog iets aan. James hielp mee met een tekening voor Lisa om een fake- hint te geven over waar we naar toe gingen.

We hebben een leuke avond gehad maar dat kun je allemaal bekijken in de onderstaande video! Abonneer en like.

Het is mogelijk dat je in het begin een tikkend geluid hoort. Dit kan storend zijn. Na een korte tijd verdwijnt dit geluid. We zijn er mee bezig om dit geluid weg te halen, bedankt voor het begrip!

YouTube Kanaal Het leven van twee vrouwen
YouTube

De start van ons nieuwe YouTube- kanaal!

Het begon weer te kriebelen om te filmen.

Lezers die mij al een langere tijd volgen weten dat ik video’s heb gemaakt op YouTube. Ik nam jullie mee doormiddel van leuke beelden naar een kijkje in ons leven. Er kwamen ziekenhuisbezoeken aan te pas, leuke momenten samen met James of lastige keuzes die gemaakt moesten worden.

Ik ben gestopt omdat er een moeilijke tijd aanbrak tussen mij en de vader van James waardoor het filmen op een lager pitje kwam te staan. Er moet natuurlijk wel een realistisch beeld worden weergeven en dat kon toen even niet meer. De video’s worden niet verwijderd. Het is een deel van ons leven waar we nog steeds met trots naar kijken.

Het begon bij mij de afgelopen maanden te kriebelen om weer te gaan filmen. Daarvoor moesten er aanpassingen gebeuren op ons kanaal. De banner is vernieuwd en de eerste video is geschoten.

Een nieuwe look voor ons YouTube kanaal.

De situatie is veranderd en daardoor was een nieuwe banner een must. Dit betekent niet dat de vader van James nooit in beeld zal komen. Hij vindt dit hartstikke leuk en de dagen dat we met z’n alle iets gaan ondernemen zal uiteraard ook af en toe gefilmd worden.

Lisa en ik hebben besloten om ook te naam te veranderen. Dit is wellicht niet handig omdat de meeste mensen mij kennen onder mijn oude naam maar aan de andere kant trekken we nu ook een ander publiek naar ons toe.

Het leven van twee vrouwen.

De start van ons Youtube kanaal is begonnen. Er staat inmiddels een nieuwe video online waarin wij elkaar voorstellen en vertellen wat je op ons kanaal kunt verwachten.

Het leven van twee vrouwen. Dit is de naam van ons YouTube kanaal. Als we iets leuks of belangrijke dingen willen bespreken, kan het zijn dat er meerdere video’s online komen.

Wil jij tot een van onze eerste abonnees behoren? Klik dan hier en abonneer je op ons kanaal. Zet een ‘pot’ thee en ga er lekker voor zitten!

 

ouder & kind gym
YouTube

Ouder & kind gym!

Babyzwemmen kunnen we zelf wel realiseren!

De meeste van jullie zullen weten dat wij in het begin met James onder babyzwemmen zaten. Dit was hartstikke leuk maar omdat hij toen een langere periode aan het kwakkelen was met verschillende verkoudheden zijn we toen maar gestopt. En om eerlijk te zijn had ik er ook iets meer van verwacht. Ik had verwacht dat we van alles zouden ondernemen in het water maar dat viel een beetje tegen.  Zingen, spetteren en spelen in het water kunnen we ook zelf wel realiseren zo af en toe!

Dreumes dansen dan?

Maar wat dan? ik wil heel graag samen met James ‘iets’ doen, in de zin van een activiteit die we samen kunnen beoefenen. Zo heb ik gekeken naar dreumes dansen. Dit leek me hartstikke leuk maar zowel Merijn, ik als James hebben 0,0 ritme gevoel. Mijn neefje Sam bijvoorbeeld, die staat altijd erg stoer mee te dansen op de muziek maar James gaat vooral gek doen en rennen als ik vraag of hij samen wil dansen.

Het wordt ouder & kind gym!

Ieder zijn ding, hoewel we daarvan wellicht ook nog wel een lesje van willen mee pikken. James is ècht een jongetje die het liefst de hele dag overal op, in en onder wil klimmen dus ik dacht, daar wil ik iets mee doen! Een vriendinnetje van James zit onder ‘ouder & kind gym’ en dit leek me iets mee in ons straatje plassen dan dansen! 😉

We hebben samen een sportoutfit gekocht voor James en laat het klimmen en klauteren maar beginnen. Het is de bedoeling dat je samen met je kind aan de hand over allerlei banken en toestellen gaat klimmen. Rennen, ravotten en zelfs aan de ringen hangen. Ik kan je vertellen, James vond het geweldig!

Weet je wat? Kijk de onderstaande video maar gewoon, dan kun je zien hoe onze dag is verlopen! De les duurde 45 minuten dus hij heeft daarna heerlijk geslapen & mama ook! 😉

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste video’s? Abonneer dan op deze link, het is helemaal gratis!

Moeder & zoon dagje!
YouTube

Een moeder & zoon dagje!

Het is weekend, Merijn moet werken en ik dacht, laten we er een moeder & zoon dagje van maken. Nu hebben we die eigenlijk dagelijks aangezien ik thuismoeder ben en 24/7 samen met James ben maar dan komen we meestal niet verder dan een wandeling, creatief bezig zijn en laatst zijn we op de slee weggeweest! Maar vandaag was het even anders, impulsief als ik ben, besloot ik vanmorgen om er vandaag een onvergetelijke dag van te maken. Samen met James ging ik opstap en de rest zie je wel in de video!

Ik hoop dat jullie het een toffe video vinden, laat zeker even weten en tot slot, wat hebben jullie gedaan het afgelopen weekend?