ouder & kind gym
YouTube

Ouder & kind gym!

Babyzwemmen kunnen we zelf wel realiseren!

De meeste van jullie zullen weten dat wij in het begin met James onder babyzwemmen zaten. Dit was hartstikke leuk maar omdat hij toen een langere periode aan het kwakkelen was met verschillende verkoudheden zijn we toen maar gestopt. En om eerlijk te zijn had ik er ook iets meer van verwacht. Ik had verwacht dat we van alles zouden ondernemen in het water maar dat viel een beetje tegen.  Zingen, spetteren en spelen in het water kunnen we ook zelf wel realiseren zo af en toe!

Dreumes dansen dan?

Maar wat dan? ik wil heel graag samen met James ‘iets’ doen, in de zin van een activiteit die we samen kunnen beoefenen. Zo heb ik gekeken naar dreumes dansen. Dit leek me hartstikke leuk maar zowel Merijn, ik als James hebben 0,0 ritme gevoel. Mijn neefje Sam bijvoorbeeld, die staat altijd erg stoer mee te dansen op de muziek maar James gaat vooral gek doen en rennen als ik vraag of hij samen wil dansen.

Het wordt ouder & kind gym!

Ieder zijn ding, hoewel we daarvan wellicht ook nog wel een lesje van willen mee pikken. James is ècht een jongetje die het liefst de hele dag overal op, in en onder wil klimmen dus ik dacht, daar wil ik iets mee doen! Een vriendinnetje van James zit onder ‘ouder & kind gym’ en dit leek me iets mee in ons straatje plassen dan dansen! 😉

We hebben samen een sportoutfit gekocht voor James en laat het klimmen en klauteren maar beginnen. Het is de bedoeling dat je samen met je kind aan de hand over allerlei banken en toestellen gaat klimmen. Rennen, ravotten en zelfs aan de ringen hangen. Ik kan je vertellen, James vond het geweldig!

Weet je wat? Kijk de onderstaande video maar gewoon, dan kun je zien hoe onze dag is verlopen! De les duurde 45 minuten dus hij heeft daarna heerlijk geslapen & mama ook! 😉

Wil je op de hoogte blijven van de nieuwste video’s? Abonneer dan op deze link, het is helemaal gratis!

(Visited 162 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.