op jezelf gaan wonen
YouTube

Een gezellige date met Merijn! – Lonneke Filmt

Even weg uit de spuugdoekjes en vieze luiers!

Merijn en ik hebben inmiddels al bijna 9 jaar een relatie, we zijn 4 jaar getrouwd en inmiddels alweer 14 maanden ouders van het liefste en mooiste kind van de hele wereld. Het is zijn 9 jaren geweest met een lach & een traan, soms iets meer tranen door alle ellende rondom mijn gezondheid. De komst van James heeft dat eigenlijk allemaal weggepoetst en sta ik vol positiviteit in het leven!

Iedere ouder herkend het wel, je leeft van dag tot dag inclusief alle poepluiers, melkflessen, etensresten op de grond en speelgoed overal door je hele huis. Het went snel, geloof me.. ik was zo iemand die beweerde dat James niet zoveel speelgoed nodig had en dat mijn woonkamer echt niet zo’n zooi zou worden. Jep, ik had ongelijk!

Er staat een date op het programma!

Het is heerlijk om moeder te zijn en om je partner als vader te zien. Niks mooier dan dat maar goed er is meer. Je bent niet alleen ouders maar je hebt ook nog steeds een relatie! Soms is het lastig om die vlinders in je buik weer even een beetje extra te voelen tussen al die poepluiers, melkflessen etc! En juist om die reden moet je af en toe samen wat leuks doen, in het begin vond ik het lastig om James bij mijn ouders te doen voor op te passen maar het gaat steeds beter. Ik app twee keer op een avond hoe het met James gaat, dat valt best mee toch? De rest van de avond praat je samen over hoe geweldig hij is en wat die allemaal kan en doet. Top date dus! 😉

Wij gingen naar de Efteling en ik nam jullie mee! Een gezellige date met Merijn!

(Visited 295 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.