Samenwerken

Mijn eerste blogpost kwam april 2010 online. Ik schreef voornamelijk om mijn familie en vrienden op de hoogte te stellen over mijn leven met de ziekte van Crohn. WhatsAppgroepen waren toen nog niet zo populair en iedereen apart bellen en sms’en vond ik onnodig. Ik wilde het ‘nieuws’ vertellen als het mij uitkwam. Zo ontstonden de eerste woorden op Lonnekeschrijft.nl

Lonnekeschrijft.nl is inmiddels uitgegroeid tot een persoonlijke lifestyle blog waarin ik jullie niet alleen op de hoogte stel over mijn gezondheid maar ook over mijn zwangerschap, het ‘jonge’ moederschap en nog veel meer serieuze en minder serieuze zaken!

Lezers herkennen zich vaak in de artikelen die ik schrijf over mijn gezondheid in combinatie met het jonge moederschap. Hierdoor heb ik een loyale club met lezers ontwikkelt!

Samenwerken.

Er zijn verschillende manieren om te adverteren op Lonnekeschrijft.nl voorbeelden daarvan zijn: advertorials, product reviews, winacties, ambassadeurschap voor een merk, product of stichting, het bijwonen persevents maar u kunt ook adverteren in videovorm.

Het opsturen van producten is altijd vrijblijvend. Echter ben ik verplicht om gekregen producten en advertorials te vermelden in de blogpost. Dit vermeld ik onder of boven het artikel.
Wilt u zeker zijn van exposure voor uw product of merk dan is dit mogelijk tegen een bijbehorend tarief.

Social media:

Twitter:              1824+ volgers

Facebook:             751+ volgers

Instagram:            555+ volgers

Youtube:                540+ Abonnees

Heb jij interesse in een leuke samenwerking?

Stuur een e-mail naar: contact@lonnekeschrijft.nl en dan bekijken we samen de mogelijkheden. Ik kan via deze weg mijn mediakit versturen.

Heb jij interesse om een gastblog te schrijven? Stuur dan je verhaal in naar insturen@lonnekeschrijft.nl

KVK: 70126828

 

(Visited 699 times, 1 visits today)