een eigen bedrijf met twee kinderen
Persoonlijk

Een eigen bedrijf met twee kinderen!

Zij the beauty ik the brains.

In dit artikel kun je lezen dat Lisa niet lekker in haar vel zat. Dit had heel veel redenen die in dat artikel wat duidelijker worden. Een van die redenen was haar werkplek. Hier was zij niet blij mee. Het was een thuiszorgorganisatie waarbij het lastig was om aan de uren te komen. Lisa moest dagelijks twee keer werken om aan haar uren te komen. Dat was teveel.

Lisa had al eerder haar wens uitgesproken om ooit een eigen bedrijfje te runnen. Het realiseren is er nooit van gekomen. Wat dat betreft vullen we elkaar goed aan want met mijn werkervaring vind ik het leuk om alles te onderzoeken en als het lukt, te realiseren.

Mijn ouders hebben altijd een eigen onderneming gehad en dat heeft ook altijd in mijn bloed gezeten. Ik vind dit alles enorm interessant en leer iedere dag meer. Zij the beauty en ik de brains ­čÖé

Ondernemen is risico lopen!

Logo ontworpen, Jasje besteld, informatie ingewonnen en gewoon de stap gewaagd. Eerst ging Lisa 50/50 werken maar dit werd al snel minder op contract en na drie maanden was ze fulltime werkzaam in haar eigen bedrijf > Lisazorgtextra.

Ondernemen is risico lopen. Dat zal altijd zo blijven, ook in de zorg. De Corona’s zorgde ook voor ons voor onzekerheid. Er was uiteraard genoeg werk maar dan moesten we ook bij die instelling blijven. Logisch i.v.m verspreiden van het virus.

Als Lisa het naar haar zin heeft en leuke collega’s heeft dan proberen we een periode opdracht te regelen zodat we net iets meer zekerheid hebben wat betreft de inkomsten.

De vrijheid zorgt voor veel rust.

Ik heb weer een blij meisje. De vrijheid wat je hebt als je voor jezelf werkt is veel waard voor haar. In principe hoeft Lisa nooit meer te werken met kerst en oud- en nieuw want dit plannen we allemaal zelf in. Vakanties en andere vrije dagen kunnen we allemaal zelf indelen dus dat zorgt voor veel rust en een vrolijke Lisa.

Er zit veel papier, bel en regelwerk in naast dat Lisa iedere maand een bepaalde omzet probeert te draaien. Op de momenten dat een van ons thuis is moet de ander op de computer om te werken. Dit zorgde ervoor dat we nooit als gezin bij elkaar waren.

Een eigen bedrijf met twee kinderen.

Het blijft voorlopig lastig, want Marlie gaat natuurlijk nog niet naar de peuterspeelzaal en we hebben er samen voor gekozen dat we Marlie de eerste twee jaar zelf willen verzorgen.

Zakelijk en priv├Ę liep door elkaar heen. In de avonduren als we elkaar zagen dan ging het alleen maar over het werk. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. We hebben sinds een aantal maanden een kantoor gehuurd waar een van de twee in alle rust kan werken.

Lisazorgtextra bestaat bijna ├Ę├Ęn jaar en in september ga ik starten met de opleiding tot medisch secretaresse zodat ik haar nog meer kan ondersteunen in haar werk.

Wij zijn super blij met deze keuze. Een eigen bedrijf heb je 24/7 maar wij vinden het prachtig om hiermee bezig te zijn, te groeien en te leren. 

(Visited 667 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like