Bijpraten
Persoonlijk

Even bijkletsen!

Ik leef nog!

Hallo mensen, ik leef nog! Jeetje zeg, de afgelopen weken waren hectisch en om eerlijk te zijn heb ik het een beetje onderschat. In mijn vorige blog heb je kunnen lezen dat er een hoop aan het veranderen is in ons leven en dat is dan ook de reden dat ik minder artikelen online zijn gekomen. Maar, ik heb goed nieuws!

Ik ga weer lekker aan de slag met bloggen, we gaan binnenkort beginnen met klussen in onze nieuwe woning dus dan zal het wellicht weer wat minder zijn maar jullie hoeve geen maand meer te wachten op een nieuwe update. Laten we even bijkletsenwant er is veel gebeurd!

We zijn inmiddels uit onze huurwoning en dit was nog een flinke klus. Ik wist niet dat we zoveel spullen hadden! Al onze spullen liggen nu in een loods die we tijdelijk beschikken. Verhuizen kunnen we inmiddels als de beste maar met een kind erbij is dat toch een soort van onmogelijk.

Tijdelijk terug naar ouderlijk huis.

Gelukkig hebben we dat hoofdstuk afgesloten en is de video hiervan inmiddels al online gekomen. Kijk hier maar! Jullie zien precies waar we hebben gewoond, hoe ons huisje eruit zag en wat het met ons deed toen we de woning moesten verlaten. Weet je wat trouwens wel gek is? Nu hebben we al een aantal maanden een loods gehuurd voor al onze spullen en eigenlijk mis ik helemaal niks. Zo zie je maar, je hebt heel weinig nodig!

Zoals jullie weten wonen we nu een tijdje bij mijn ouders thuis en eigenlijk is dat alleen maar gezellig. James vindt het ook geweldig om zijn opa & oma iedere dag te zien. Hoewel het toch wel weer even wennen is natuurlijk. We zijn al zolang gewend om samen te wonen en nu woon je opeens weer bij ‘papa & mama’ thuis met je gezin en dat geldt voor mijn ouders natuurlijk precies hetzelfde.

Een nieuwe woning!

Hoe dan ook voelt het alsof ons leventje een beetje op zijn kop staat, het is een heel geregel zo’n verhuizing. Voorheen waren we altijd een beetje laks in het regelen van een nieuwe dokter etc maar nu James er is, is dat zo’n beetje het eerste wat ik heb geregeld.
Nu we ons oude huisje hebben achtergelaten komt er wat meer rust en kunnen we beginnen met leuke inspiratie te zoeken voor onze nieuwe woning. Alleen maar leuke dingen in het vooruitzicht nu!

We hebben er super veel zin in en we zijn enorm blij dat we eindelijk ons droomhuisje hebben kunnen kopen. Een mooie start voor ons als gezin! Eindelijk niet meer iedere keer verhuizen maar echt een vaste basis.

Wil jij op de hoogte blijven van mijn artikelen? Schrijf je onderaan de pagina in om een e-mail te ontvangen bij een nieuwe post. Houd mijn Facebookpagina in de gate voor de nieuwste updates!

Laat trouwens ook even weten wat je van mijn nieuwe bloglook vindt?!

(Visited 306 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.