Disclaimer.

Door deze website te bezoeken, gaat u akkoord met deze disclaimer.

LonnekeSchrijft.nl is al jaren lang mijn blog waar ik minimaal 500 artikelen heb staan. Mijn artikelen worden met liefde geschreven. Het is mogelijk dat de gepubliceerde artikelen feitelijke onjuistheden bevatten. Aan de inhoud van LonnekeSchrijft.nl kunnen geen rechten worden ontleend.

De eigenaar van deze blog is niet aansprakelijk voor directe of indirecte schade die door het gevolg komen door het gebruik van LonnekeSchrijft.nl. Ook ben ik niet verantwoordelijk voor de inhoud van websites waarnaar verwezen of gelinkt wordt.

De inhoud van LonnekeSchrijft.nl is zelf geschreven en de foto’s zelf geschoten, mits dit anders vermeld staat. Kopiëren, verspreiden of ieder ander gebruik van deze teksten en/of foto’s is niet toegestaan.

Heb je interesse om een foto of tekst te verspreiden? Dan is het noodzakelijk om voorafgaand, een schriftelijke toestemming van LonnekeSchrijft.nl te ontvangen.

Reageren mag maar houd het netjes!

Reageren is voor iedereen mogelijk. LonnekeSchrijft.nl is bevoegd om een reactie met een bedreigende, discriminerende en/of niet- respectvolle toon te verwijderen. LonnekeSchrijft.nl is in geen enkel geval aansprakelijk of verantwoordelijk voor de reactie die een ander plaats of de gevolgen hiervan.

(Visited 223 times, 1 visits today)