YouTube

Provocatietest longfunctie & meer! – Lonnekefilmt

Zoals jullie in de vorige video hebben kunnen zien moest ik een longonderzoek ondergaan. Afgelopen week moest ik terug naar het ziekenhuis om een aanvullende test te doen en ik heb zoals gewoonlijk, alles gefilmd. Ben je benieuwd hoe mijn dag in het UMC was? Check de onderstaande video, deel, like & abonneer voor de nieuwste updates! 

Er gebeurd meer in de video, als ik thuis kom en even een tukje heb gedaan dan gaan we nog even samen met James buitenspelen en beleven we heerlijke momenten voor het slapen gaan! 

 

 

 

 

 

(Visited 106 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.