ons huis
Persoonlijk

Ons huis, onze plek, onze veilige basis!

Een koopwoning is nóóit helemaal klaar!

We wonen inmiddels al een paar maanden in onze nieuwe woning. Er moeten nog een paar kleine dingetjes gebeuren maar dan is het ook ècht helemaal af. Hoewel, we hebben nu al gemerkt dat je eigenlijk nooit klaar bent in een koopwoning. Je kunt altijd investeren in je huis, het is immers van jezelf en dat doe je minder snel als je in een huurwoning woont.
Zo willen we nog eens de kozijnen vervangen & een nieuwe keuken en over een paar jaar een keer uitbouwen en de woning volledig van dubbelglas voorzien. Je bent dus nooit klaar!

De zolder bijvoorbeeld, daar hebben we niks aan gedaan en ziet er nog precies hetzelfde uit als bij de vorige bewoners. op zich niet verkeerd met het behang wat er op de muren zit is niet van al te beste kwaliteit en bladdert er op sommige plekken gewoon vanaf.
Gelukkig hebben we op de eerste verdieping voldoende kamers! James zijn peuterkamer, een kantoor en onze slaapkamer. De zolder is momenteel een soort van speelzolder geworden. Hier staat maar èèn logeerbed, een tafel die de vorige bewoners hadden laten staan en voor de rest ligt er allemaal speelgoed van James. Ideaal als je het mij vraagt, zo kan hij lekker spelen als ik bezig ben met de was!

Onze slaapkamer, clean maar toch gezellig.

Ik ben vooral heel erg blij met onze slaapkamer, deze is lekker strak in de kleuren wit, grijs en zwart. De tv hangt aan de muur en de draden zijn hiervan helemaal weggewerkt waardoor je geen enkele snoer ziet. Heel strak & ruimtelijk als je het mij vraagt!
We houden niet zo van allerlei verschillende kleuren, rommeltjes en schilderijen aan de muren maar om het wat op te ‘leuke’ hebben we een magneetbord gekocht met onze herinneringen, foto’s dus. incombicatie met een mooi dekbed + dekbedhoes ziet het er al een stuk warmer uit!

Op zich is onze slaapkamer niet heel veel veranderd vergeleken met onze vorige woning. Behalve dan het dekbed. Aangezien we altijd aan het touwtrekken waren midden in de nacht, ik een beetje meer als hij, hebben we een groter dekbed hebben gekregen van dekbed discounter Ik denk dat heel veel mensen dit zullen herkennen. Wil jij ook zo’n heerlijk dekbed of je slaapkamer upgrade dan kun je een kijkje nemen op deze link.

Wat kan een mens snel van gedachte veranderen he?

James heeft sinds kort een nieuwe peuterkamer, die overigens veel meer tot zijn recht komt dan de babykamer die erin stond. We hebben de babykamer goed kunnen verkopen waardoor we opzoek gingen naar losse meubels die we zouden opknappen. Wat kan een mens toch snel van gedachte veranderen he? Of zijn dat alleen de vrouwen? 😉 Ik wilde namelijk perse een babykamer die helemaal compleet was en bij elkaar paste in dezelfde kleuren. Nog geen twee jaar later wil ik een peuterkamer met allemaal losse meubels die ik zelf bij elkaar wil laten passen.

De woonkamer is trouwens het meeste veranderd. Ik heb eindelijk een witte vloer, we hebben een deur dicht gestuukt en een nieuwe opening gemaakt. Ik kan het hier wel allemaal vertellen in deze blog maar weet je wat je beter kunt doen? hier even de video bekijken van de home tour!

Dit artikel is geschreven in samenwerking met Dekbed-discouter.

(Visited 216 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.