Moeder & zoon dagje!
YouTube

Een moeder & zoon dagje!

Het is weekend, Merijn moet werken en ik dacht, laten we er een moeder & zoon dagje van maken. Nu hebben we die eigenlijk dagelijks aangezien ik thuismoeder ben en 24/7 samen met James ben maar dan komen we meestal niet verder dan een wandeling, creatief bezig zijn en laatst zijn we op de slee weggeweest! Maar vandaag was het even anders, impulsief als ik ben, besloot ik vanmorgen om er vandaag een onvergetelijke dag van te maken. Samen met James ging ik opstap en de rest zie je wel in de video!

Ik hoop dat jullie het een toffe video vinden, laat zeker even weten en tot slot, wat hebben jullie gedaan het afgelopen weekend?

 

(Visited 140 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.