YouTube

Compilatie James zijn leven! – Lonnekefilmt

Als je de blog van gisteren hebt gelezen, weet je dat James gisteren precies 9 maanden oud is geworden en om die reden leek het mij leuk om een compilatie te maken van zijn leven. Van het begin tot nu! Ik vond het heerlijk om het te maken en al die oude filmpjes terug te bekijken. Ik was toen natuurlijk nog niet bezig met ‘vloggen’ maar ik denk wel dat ik er iets moois van heb gemaakt.

Het mooiste moment is eigenlijk meteen het begin. James was net geboren en lag heerlijk op mijn borst bij te komen van de bevalling. Mijn vader kwam binnen lopen om voor het eerst zijn kleinzoon te ontmoeten en ik vertelde met trots de naam. Het is allemaal vast gelegd en ik ben benieuwd wat jullie ervan vinden?! 

Kun je de onderstaande video nou niet bekijken, klik dan hier! 

Compilatie van James zijn leven. 

 

(Visited 158 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.