drager van een ziekte en Lisa moet geopereerd worden?
YouTube

Drager van een ziekte & Lisa moet geopereerd worden?

De eerste keer vertellen dat ik een vriendin heb tegen mijn arts.

Het is weer tijd voor een video. Lisa en ik namen jullie mee met onze ziekenhuisdag. Het was een vermoeiende dag waarin ik eerst op bezoek moest naar het UMC voor de dermatoloog en daarna had Lisa een afspraak in Tilburg bij de KNO- arts. In deze video zien jullie hoe wij deze ziekenhuisdag zijn doorgekomen en we het beste maken van deze rotdagen die nou eenmaal bij ons leven horen.

Ik vertel over de stuggle om overal te vertellen dat ik nu een vriendin heb in plaats van een man. Dat is niet altijd even makkelijk en dit ziekenhuisbezoek was voor mij de eerste keer dat ik het moest vertellen. Ik kwam er niet onderuit en dat geeft niks. Ik voel alleen niet de behoefte om het van de daken te schreeuwen.

Lisa kreeg slecht nieuws in het ziekenhuis en dit zullen jullie in de video die morgen online komt ook zien. Weet je wat? Check de video maar gewoon!

Wil jij niks missen van onze nieuwste video’s? Abonneer dan op Hetlevenvantweevrouwen! 

Morgen komt er trouwens nóg een video online, wil jij zien hoe Lisa vecht met de kerstboom? Abonneer!

 

 

(Visited 272 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer Astrid 17 december 2017 om 21:33

    Klinkt best spannend die ziekenhuisbezoeken. Ik snap dat je niet iedereen vertelt dat jij en Lisa een relatie hebben maar toch fijn dat je het wel bij die verpleegkundige kwijt kon (wat ook wel nodig was gezien je ziekte). Wens Lisa van mij succes met de operatie!

  • Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.