Met spoed naar het ziekenhuis voor mijn infuus
YouTube

Met spoed naar het ziekenhuis voor mijn infuus!

Met spoed naar het ziekenhuis voor mijn infuus.

Jullie hebben in dit artikel kunnen lezen dat het momenteel niet zo best gaat met mijn gezondheid. Twee weken geleden ging mijn infuus niet door omdat ik hoge koorts had. Ik had toen een infectie te pakken en het was te gevaarlijk om het infuus toegediend te krijgen.

Helaas gaat het steeds slechter met mijn gewrichten. Dit kan komen door de kou en door het feit dat ik mijn infuus een aantal weken gemist heb. Deze keer was het dus hoogtijd om naar het ziekenhuis te vertrekken voor mijn shotje. Er lag een pak sneeuw, het was code rood maar wij gingen op weg en namen jullie mee.

Je ziet in deze video dat James aan het sleeën is, Lisa oliebollen maakt en hoe het eraan toe gaat in het ziekenhuis. Wil jij niks missen van onze nieuwste video’s? Abonneer je dan op dit artikel

(Visited 379 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.