Vakantie met een peuter
YouTube

Op vakantie met een peuter!

We zijn afgelopen zomer heerlijk op vakantie geweest in Spanje. Dit hebben we uiteraard allemaal vastgelegd middels leuke video die we plaatsen op ons kanaal: Hetlevenvantweevrouwen. Er staan inmiddels zes vakantievideo’s online. Het eindigde een beetje verdrietig maar uiteindelijk is alles goedgekomen. Hierbij een overzicht van onze video’s. Vergeet niet te abonneren als je het leuk vond!

 

De eerste vakantievideo is een feit. In deze video is te zien dat James voor het eerst gaat vliegen.

In deze video is onder andere te zien hoe goed James kan zwemmen. Het is bizar wat hij kan op nét drie jarige leeftijd. Zo kan James al duiken, kijk je mee?

Een heerlijke stranddag voor de boeg waarin we lekker spelen in het zand, we koelen af in het zwembad én James verkent de straten van Spanje.

Dit is een vlog om trots op te zijn. Het liet mij even beseffen bij het bewerken van de video dat je echt voor jezelf moet kiezen en geen leven moet leiden omdat dat van je wordt verwacht.

Het eindigt een beetje zielig maar het is gelukkig goed afgelopen. Veel tranen vloeide er in deze video maar uiteindelijk konden we naar huis. Home sweet home!

 

 

 

 

 

 

 

 

(Visited 340 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.