YouTube Kanaal Het leven van twee vrouwen
YouTube

De start van ons nieuwe YouTube- kanaal!

Het begon weer te kriebelen om te filmen.

Lezers die mij al een langere tijd volgen weten dat ik video’s heb gemaakt op YouTube. Ik nam jullie mee doormiddel van leuke beelden naar een kijkje in ons leven. Er kwamen ziekenhuisbezoeken aan te pas, leuke momenten samen met James of lastige keuzes die gemaakt moesten worden.

Ik ben gestopt omdat er een moeilijke tijd aanbrak tussen mij en de vader van James waardoor het filmen op een lager pitje kwam te staan. Er moet natuurlijk wel een realistisch beeld worden weergeven en dat kon toen even niet meer. De video’s worden niet verwijderd. Het is een deel van ons leven waar we nog steeds met trots naar kijken.

Het begon bij mij de afgelopen maanden te kriebelen om weer te gaan filmen. Daarvoor moesten er aanpassingen gebeuren op ons kanaal. De banner is vernieuwd en de eerste video is geschoten.

Een nieuwe look voor ons YouTube kanaal.

De situatie is veranderd en daardoor was een nieuwe banner een must. Dit betekent niet dat de vader van James nooit in beeld zal komen. Hij vindt dit hartstikke leuk en de dagen dat we met z’n alle iets gaan ondernemen zal uiteraard ook af en toe gefilmd worden.

Lisa en ik hebben besloten om ook te naam te veranderen. Dit is wellicht niet handig omdat de meeste mensen mij kennen onder mijn oude naam maar aan de andere kant trekken we nu ook een ander publiek naar ons toe.

Het leven van twee vrouwen.

De start van ons Youtube kanaal is begonnen. Er staat inmiddels een nieuwe video online waarin wij elkaar voorstellen en vertellen wat je op ons kanaal kunt verwachten.

Het leven van twee vrouwen. Dit is de naam van ons YouTube kanaal. Als we iets leuks of belangrijke dingen willen bespreken, kan het zijn dat er meerdere video’s online komen.

Wil jij tot een van onze eerste abonnees behoren? Klik dan hier en abonneer je op ons kanaal. Zet een ‘pot’ thee en ga er lekker voor zitten!

 

(Visited 273 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.