Leven met Lon in een fotodagboek
Persoonlijk

Leven met Lon in een fotodagboek! #4

Het is weer maandag en dat betekent dat ik jullie door middel van 7 foto’s laat zien hoe mijn week eruit zag. Met de kerst voor de deur hebben we weer een aantal leuke foto’s geschoten! Ben je benieuwd? lees dan mee!

Leven met Lon in een fotodagboek
Maandag: Iedere maandag begint tegenwoordig met dezelfde activiteit, namelijk; Babyzwemmen! Iedere maandag gaan we samen lekker spetteren en spelen in het water. Gezellig liedjes zingen en tot slot ook nog eens onderwater. Afgelopen maandag heeft James onder deze mat heen gezwommen, ja je leest het goed.. ONDER deze mat door gezwommen.

Leven met Lon in een fotodagboek
Dinsdag: Jep, het duurt niet lang meer en het is kerstmis en daar hoort natuurlijk een kerstboom bij! Ik heb in tegenstelling tot mijn moeder een hekel om de kerstboom neer te zetten maar goed, het hoort erbij en als hij eenmaal staat vind ik het wel gezellig. Ieder jaar staat bij ons een kunstboom, scheelt weer een hoop naalden op de vloer maar dit jaar wilde Merijn perse een echte boom. Vooruit dan maar, hij staat!
Leven met Lon in een fotodagboek
Woensdag: Ik bedacht me opeens dat het voor James ook wel gezellig zou zijn als er een kerstboompje op zijn kamer staat. Schattig toch? Hij heeft gewoon zijn eigen kerstboom inclusief disneyballen! Het is eigenlijk helemaal niet handig want als hij nét wakker wordt wil ik liever niet direct het grote licht aan doen, even rustig wakker worden maar dit kleine boompje geeft weer te weinig ligt.. Ik heb zijn nachtlampje gewoon op de grond gezet!

Leven met Lon in een fotodagboek
Donderdag: Lekker op de bank liggen en huizen kijken! We willen weer terug naar onze geboorteplaats en daar willen we dan het liefst een huisje kopen. Ach, of het nou lukt of niet.. wij vinden het altijd leuk om rond te kijken en weg te dromen bij onbetaalbare mooie huizen.

Leven met Lon in een fotodagboek
Vrijdag: Ik werd wakker met ontzettend veel last van mijn linkeroog en aangezien dat mijn beste oog is moest ik natuurlijk direct het ziekenhuis bellen. Gelukkig kon mijn moeder iets regelen op haar werk en daardoor op James passen. Mijn oog is opnieuw ontstoken achter het hoornvlies en moet weer 6x per dag druppelen. Onlangs had ik allerlei onderzoeken in het UMC voor mijn ogen, ik nam toen mijn camera mee, heb je dat nog niet gezien? Check deze link! 

Leven met Lon in een fotodagboek
Zaterdag: James is altijd zó vrolijk in bad dat hij bijna iedere dag in bad gaat. Natuurlijk doe ik er niet altijd zeep in hoor maar het is gewoon lekker om voor zijn laatste fles nog even samen te spelen met de badeendjes!

Leven met Lon in een fotodagboek
Zondag: Merijn had de hele dag gewerkt en ik zat samen thuis met James. Ik wilde voordat hij naar bed ging perse nog een leuke foto maken als gezinnetje bij de kerstboom en deze is het geworden. The one happy family!

 

Het is een gezellige tijd met al die lampjes! Hebben jullie een beetje zin in kerst?

(Visited 182 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.