Persoonlijk

LEUKE WINACTIE & kindvriendelijke vakantieparken! (EINDE WINACTIE)

Waar ga je naar toe met een baby van 6 maanden?

De kerstvakantie staat alweer bijna voor de stoep en in deze tijd kun je allerlei interessante aanbiedingen vinden om een leuk weekendje weg te gaan met je kleintje. Heeft het eigenlijk wel zin om met een baby naar een vakantiepark te gaan? In dit artikel lees je over mijn ervaring en mag ik maar liefst 5 leuke kinderbagagelabels weggeven.

Wij wilde graag een weekend weg met James maar waar ga je naar toe met een baby van 6 maanden oud? Ik ben mezelf gaan verdiepen in kindvriendelijke parken.

Iedereen kent Centerparcs wel. Wij gaan hier zelf vaak naar toe omdat daar een heerlijke vakantiesfeer hangt. Het zwembad blijft voor James toch zeker wel favoriet. Buiten de vele glijbanen voor de grotere kinderen is er ook een speciaal peuterbadje. Je kunt dus ook met de jongste kinderen spelen en spetteren in het water.

De eerste keer neem je altijd overbodige spullen mee.

De eerste keer met James naar het vakantiepark namen wij allerlei overbodige spullen mee. Je wil niet misgrijpen. Wij namen bijvoorbeeld de flessenwarmer en een aankleedkussen mee. Dit was overbodig omdat daar een magnetron die jezelf kunt bedienen.

De jongste kinderen en baby’s houden het niet vol om de hele dag in het zwembad te liggen. James heeft het na een paar uurtjes al wel gezien. Het is redelijk aan de pijs om maar voor twee uurtjes te gaan zwemmen. Het is daarom echt een uitkomst dat er meerdere boxen in het park staan. James kon op deze manier even rusten of spelen in de box.

Er is voor iedere leeftijd wel wat te beleven. Hoewel het nu wellicht te koud is om je kind uitgebreid te laten spelen in de speeltuintjes, is het wel de moeite waard om naar de kinderboerderij te wandelen. Sommige dieren lopen zelfs los in het park!

Wist je trouwens dat er Jungalows bestaan? Dit zijn speciale huisjes met een zebra, giraf of luipraardpirint. Dit maakt het voor kinderen extra leuk.

Wij hebben genoten van ons weekendje weg. Ontspannen in het zwembad, lekker gegeten in het restaurant, een avondje bowlen en ’s avonds lekker relaxen in het huisje. Oh ja, slepen met een campingbed is niet nodig want dit zit standaard in je bungalow.

Winactie:

Ga jij in de kerstvakantie naar een leuk vakantiepark? Dan kun je de koffer van je kind pimpen met de onderstaande bagagelabel. Ik mag drie Hello Kitty en drie Spongebob- labels weggeven.

Wil jij kans maken op een leuke Helly Kitty of Spongebob- label?

Winactie LonnekeSchrijft

Like dan mijn Facebookpagina en stuur een e-mail naar contact@lonnekeschrijft.nl of reageer hieronder met welke label jij het liefst zou willen voor je kind en waarom. (vergeet je adresgegeven & e-mail adres niet te vermelden)

Als je hebt gewonnen kun je aankomende woensdag een e-mail van mij verwachten!

Welke kindvriendelijke vakantieparken zijn er nog mee? Laat het weten in de comments!

(Visited 188 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

2 Reacties

  • Reageer Linda Smeets 15 december 2015 om 16:50

    Wij reizen vaak naar de andere kant van de Oceaan om op familiebezoek te gaan bij opa en oma. De Hello Kitty hanger zou prachtig aan het koffertje van onze dochter.
    Kortom, ik doe graag mee!

  • Schrijf een reactie

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.