ziekenhuisangst
De ziekte van crohn &zo

Rapportage over ziekenhuisangst. Ik werd geïnterviewd

Ik blog inmiddels al bijna 6 jaar over mijn leven met de ziekte van Crohn, althans, zo begon het! Inmiddels zijn hier vele onderwerpen bij gekomen en ik blog ik sinds een aantal maanden dagelijks op Lonnekeschrijft. Ik word vaak gevraagd om een interview af te leggen over mijn ziekte in combinatie met mijn ziektes en als het even lukt, werk ik hier graag aan mee. Ik werd geïnterviewd over ziekenhuisangst. 

Onlangs werd ik benaderd door Joline Cramer, zij is masterstudent Journalistiek en zij heeft zich verdiept in de staat van de ziekenhuiszorg in Nederland met als hoofdthema ‘De achterkant van het ziekenhuis’.

Zij heeft mijn artikel over ziekenhuisangst gelezen en wilde mij hier graag over interviewen. Hieronder vind je een audiofragment van het eindresultaat.  21

Herken jij mijn ziekenhuisangst? Hoe ga jij hier mee om?

 

Ziekenhuisangst. Geïnterviewd door Joline Cramer.   

(Visited 368 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer celeste 21 februari 2016 om 12:22

    Ik wil bijvoorbeeld nooit meer naar een bepaald ziekenhuis. Ik herken het een beetje ?

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.