Leven met Lon in een fotodagboek
Persoonlijk

Leven met Lon in een fotodagboek! #8

De maand januari is alweer voorbij, de goede voornemens zijn weer aan de kant geschoven en het is weer tijd voor een ‘leven met Lon in een fotodagboek’ blog! We hebben weer ontzettend leuke foto’s gemaakt de afgelopen maand en het leek me wel leuk om de leukste te laten zien! Een weekoverzicht is namelijk best eentonig dus ik ga het nu veranderen in eens in de maand een blog met allerlei foto’s van die maand. Ik hoop dat jullie het leuk vinden! 

Leven met Lon in een fotodagboek
James begon het nieuwe jaar ook met zijn goede voornemens om wat babyvetjes kwijt te raken denk ik. Moet je nou kijken, hij is zich gewoon aan het opdrukken! 😉 Mama kan daar een voorbeeld aan nemen!

Leven met Lon in een fotodagboek
Jippie, we hebben ons eerste gezinsuitje achter de rug. Het was super leuk! We gingen met z’n drieën naar de Efteling en dat was een hele fijne leuke dag. Heb je de video nog niet zien? Kijk deze video dan zeker! We maken natuurlijk super veel foto’s van onze kleine man (eigenlijk alleen maar!) dus het werd weer eens tijd voor een man- vrouw selfie!

Leven met Lon in een fotodagboek
Onze kleine man is al drie weken ziekjes. Kijk nou hoe zielig hij kijkt! Gelukkig gaat het nu een klein beetje beter maar we moeten nog 4x per dag puffen zodat James wat meer lucht krijgt en hij hoest ook nog flink. Brr, als je kind iets overkomt.. bleh & het komt vast nog veel vaker voor!

Leven met Lon in een fotodagboek
Ik ben deze maand echt intens moe geweest en af en toe had ik er een uitschieter bij dat ik goed in mijn energie zat. Dit was een redelijke goede dag! Ik heb helaas wel weer wat meer last van kleine ontstekingen in mijn gezicht maar ach, als dat alles is..

Leven met Lon in een fotodagboek
Dit is de leukste foto van de maand, al zeg ik het zelf! Ik denk dat iedereen wel zo’n leuke baby foto in de wasbak heeft. Hij past er niet meer super lang in dus we moesten snel zijn maar wat vond hij het geweldig.

Dit zijn de leukste foto’s van Januari.. Hoe was jullie maand? Zijn de goede voornemens al vervlogen of zijn jullie nog vol goede moed bezig om ze werkelijkheid te laten worden? Ik ben benieuwd!

(Visited 218 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer Monique 22 februari 2016 om 18:41

    Genieten die foto’s!!!

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.