leven met Lon in een fotodagboek
Persoonlijk

Leven met Lon in een fotodagboek 7

Het is weer tijd voor een blogje Leven met Lon in een fotodagboek waarin ik jullie meeneem naar afgelopen week. Het was een drukke maar leuke week en ik heb wederom 7 foto’s uitgekozen. Aankomende vrijdag komt er een video van oud en nieuw online op Lonnekefilmt en hebben jullie de video van James zijn eerste kerst al gezien? Check it out!  

leven met Lon in een fotodagboek
Maandag: Een paar weken geleden was ik met mijn moeder een dagje naar Venlo geweest om rond te lopen. Dit was zo gezellig dat ik deze keer met Merijn & James naar Venlo wilde. We hebben lekker geshopt en rondgelopen!

Leven met Lon in een fotodagboek
Dinsdag: Ja het is echt een puinzooi! Dit was een rommelige dag. Ik wilde graag zelfgemaakte tomatensoep maken en terwijl ik dit deed was ik ook nog bezig om James zijn hapjes weer klaar te maken en tussendoor werd James wakker en kreeg hij zijn boterham en de fles. Tja, dan ziet je keuken er zo uit..

Leven met Lon in een fotodagboek
Woensdag: Wij hebben een een buggy gekocht! James is nu te groot om hem tijdens het shoppen in de maxicosi te laten zitten maar hij is nog te klein voor een buggy die alleen maar kan zitten dus daarom hebben we deze Nijntje buggy aangeschaft, deze kan namelijk in vier standen en zo kan hij toch nog lekker liggen! Echt een top ding en hij was maar 79,- euro!

leven van lon in een fotodagboek
Donderdag: Het was natuurlijk oudjaarsdag en dit vierde we met vrienden bij mijn ouders. Hiervan komt de video aankomende vrijdag op Youtube Lonnekefilmt abonneer alvast voor de nieuwste updates. James sliep gelukkig door al het vuurwerk heen dus dat was heel fijn! Het was een topavond.

Leven met Lon in een fotodagboek
Vrijdag: We hebben deze dag eigenlijk niet veel gedaan dan lekker bankhangen in onze pyjama’s. Merijn moest een paar uurtjes werken en ik heb even wat gezonde producten in de koelkast gelegd. Zo, we kunnen er weer een tijdje tegenaan denk ik zo!

Leven met Lon in een fotodagboek
Zaterdag: Het is allemaal weer voorbij en ondanks het, naar mijn mening, de leukste maand van het jaar is met vol gezelligheid ben ik ook wel weer blij dat alle kerstspullen weer op zolder liggen! De boom hebben we in de tuin gepland, Merijn beweert dat we die volgend jaar weer in de woonkamer kunnen zetten.. ik moet het nog zien! 😉

Leven met Lon in een fotodagboek
Zondag: De laatste dag ‘ongezond’ eten. Het valt namelijk wel mee, ik heb hem helemaal belegd met allerlei groentes want kaas lust ik niet. We hebben heerlijk genoten van onze zelfgemaakte pizza’s terwijl we de eerste aflevering van Wie is de Mol keken, fantastisch programma!

Leuk om te zien dat jullie mijn wekelijkse fotodagboek zo goed ontvangen. Het was weer een drukke maar fijne week! hoe was jullie week? Hebben jullie veel vuurwerk afgestoken? 

(Visited 233 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer Monique 4 januari 2016 om 06:33

    Weer hele leuke foto’s uitgezocht lon, jammer dat alle leuke feestjes voorbij zijn!!

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.