Lachen met Lon
Persoonlijk

Lachen met Lon (deel 3)

Ik haalde de trap weg, zodat mijn vader niet meer naar beneden kon..

Yes, het is weer tijd voor een nieuwe ‘Lachen met Lon- blog’. Het is fijn om te zien dat deze nieuwe rubriek zo goed wordt ontvangen door jullie. Deze keer vertel ik een aantal korte grappige stukjes uit ons leven!

Mijn vader was vroeger werkzaam bij de brandweer. Toen hij een schoorsteenbrand moest blussen met een ramoneur (Dit is een zwaar stuk gereedschap dat wordt gebruikt door de brandweer om het vuur te doven) kreeg mijn vader hoogtevrees.

Laten we nou net een aantal jaren geleden hoognodig het zoldertje van onze blokhut in de tuin, moeten opruimen. Samen met mijn vader klom ik op het zoldertje zodat we de zullen konden ordenen. Eenmaal alles opgeruimd ging ik via de ladder naar beneden. Mijn vader niet, hij durfde niet.

Hij durfde zich niet meer om te draaien om van de ladder naar beneden te kunnen. Daarbij was het ook een beetje stijfheid, ouderdom, sorry pap! En bleef vervolgens lachend op het zoldertje zitten. Ik maakte uiteraard een prachtige foto van mijn vader toen ik de trap had weggehaald.

Tranen over ons wangen en wat was mijn vader blij toen hij eindelijk weer op de grond stond.

Lees ook: Lachen met Lon (deel 2) 

Na een hele dag hard werken..

Hier nog een lollig momentje met mijn vader. Je had er eigenlijk bij moeten zijn om net zo hard te kunnen lachen als ik nu nog steeds doe tijdens het typen van deze blog.

Het was in de tijd dat we gingen verhuizen. We hadden er al een aantal weken van inpakken en verhuizen opzitten en waren blij dat het einde inzicht was. Alles was ingericht en stond op zijn plek. Mijn vader ging na een lange dag hard werken, lekker douche om vervolgens in zijn nieuwe huis op de bank te ploffen.

En wat denk je? De hond sprong op zijn schoot en kotste heel mijn vaders pyjamabroek onder. Hij kon opnieuw gaan douche!

Lachen is het beste medicijn. Dit was Lachen met Lon (deel 3) Vergeten jullie niet te lachen door de dagelijkse sleur heen? Ik ben benieuwd naar jullie lach- momenten!

(Visited 188 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.