lachen grappig blog
Persoonlijk

Lachen met Lon! (deel1)

Lachen met Lon!

Na alle ellende van de afgelopen weken is het tijd voor een ‘Lachen met Lon- blog’. In deze video kun je zien dat wij er ondanks alles wat leuks van maken. Helaas staat niet alles op camera maar in dit artikel vertel ik jullie een waargebeurd grappig verhaal uit mijn leven.

Zoals de meeste Nederlands begonnen wij (mijn ouders en ik) voor de 10e poging om af te vallen in januari. We lette niet alleen op ons eetpatroon maar namen ook een abonnement in de sportschool. Deze keer zouden we het ècht gaan volhouden!

De eerste keer bij de spotschool kregen we een rondleiding. We zagen dat er een zwembad aanwezig was waar wij gebruik van mochten maken. Gaaf, we hebben allemaal nooit zin om naar het zwembad toe te gaan maar het is altijd fijn als je er eenmaal in ligt.

Wij hadden het bubbelbad voor ons alleen..

Op maandagavond gingen wij vaak samen sporten en namen daarna meestal een duik in het zwembad. Ik praat in de verleden tijd omdat het verhaal al een tijd geleden is gebeurd maar ook omdat het abonnement bij de sportschool weer verleden tijd is. Slecht maar waar.

Deze avond waren we aan het sporten en via de sporthal kon je het zwembad zien. We keken dan altijd of het druk was. Deze keer waren de lamellen dicht waardoor we het zwembad niet konden zien. Dat was al apart.

We keken naar de openingstijden maar het zwembad was gewoon open en dus besloten we gewoon te gaan zwemmen.

Heerlijk, we hadden het zwembad helemaal voor ons alleen en na een aantal baantjes zwemmen, eindigde we in het bubbelbad.

Tot het moment dat er een vrouw in het zwembad sprong, naakt.

Samen met mijn vader en moeder waren we aan het kletsen. We waren verbaasd dat het zo rustig was. Tot het moment dat er een vrouw in het zwembad sprong. Naakt. Terwijl ik mijn ouders met grote ogen aankeek zag ik dat er op dat moment een naakte man in ons bubbelbad kwam zitten.

Ik heb helemaal niks tegen bloot- lopers maar dit kwam nogal onverwachts. Dat verklaarde in ieder geval wel waarom het zo rustig was èn waarom de lamellen dicht waren.

Ik hield het niet meer van het lachen. Ik proestte het uit. Mijn ouders verontschuldigde zich tegenover die mensen en trokken hen badkleding uit. Awkward!

Daar zat ik dan, in een bubbelbad met mijn naakte ouders.. Dat praat toch een stuk ongemakkelijker.

Kort daarna zijn we het bubbelbad uitgegaan. Mijn ouders met hen badkleding onder de arm en ik met tranen over mijn wangen van het lachen.

Wat hebben we gelachen op de terugweg en op dat moment dat ik dit schrijf kan ik opnieuw helemaal stuk gaan van het lachen.

 

(Visited 460 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer Joyce Valk 26 september 2015 om 09:04

    Tja, dan zou ik ook wel even raar zitten te kijken. Maar een lekkere lachbui werkt verfrissend.

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.