hoe accepteer je je ziekte?
Persoonlijk

Lachen met Lon deel 4

Samen met Merijn op vakantie naar Spanje.

Het is weer tijd voor een nieuwe ‘Lachen met Lon- blog’. Deze keer was ik samen met Merijn op vakantie in Spanje. Ik zal het nooit meer vergeten en nog steeds kan ik stuk gaan om deze belevenis.

Een aantal jaren geleden gingen wij op vakantie. Mijn ouders hadden een huisje in Spanje en dit wilde ik graag aan Merijn laten zien. Mijn moeder en ik hadden dit samen ingericht.

Wij hadden al contact gelegd met de buren bij het huisje. Zij kwamen ons ophalen van het vliegveld. Het was nog een uur rijden voordat we bij het huisje aan zouden komen. Een Taxi was te duur. Gelukkig verliep de communicatie prima want de buren waren Belgisch!

Na een vlucht van twee uur kwamen we aan op het vliegveld in Spanje. Ik zag ze al staan en we liepen met hen mee naar de auto. De buurvrouw was met volle teugen aan het praten toen het gebeurde.. Het gebid viel uit haar mond een verdieping naar beneden!

Haar gebit viel van de roltrap naar beneden!

Zij liep met haar handen voor haar mond te gebaren dat ze geen gebit meer in haar mond had en wij gingen stuk van het lachen. De buurman begreep er niks van. We hebben uiteindelijk nog een uur gezocht naar het gebit van de buurvrouw. Tranen over mijn wangen. Het ergste is dat ik de slappe lach kreeg en ik niet meer kon stoppen.

Dat uur in de auto heb ik alleen maar gelachen. Best lullig maar het was zo mooi: Ze was zo enthousiast dat haar gebit uit haar mond vloog van de roltrap af naar beenden. We zagen het niet liggen en dus moesten we zoeken. Spaanjaarden die wilde helpen moesten wij duidelijk maken dat wij haar gebit aan het zoeken waren..

Jij hebt vast ook zo’n verhaal waarbij je helemaal stuk ging van het lachen. Vertel het ons!

(Visited 171 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

3 Reacties

 • Reageer iris 20 juni 2016 om 21:13

  Ik krijg een foutmelding bij darmpatient en openbaar vervoer dan krijg ik 404 te zien

  • Reageer Lonnekedewin 20 juni 2016 om 22:25

   Dat klopt, ik heb de post offline gehaald aangezien mijn computer was gecrasht! Morgen komt er weer een artikel online, je kunt op het beste een van mijn social media volgen dan blijf je op de hoogte! Thnx voor je berichtje

 • Reageer iris 21 juni 2016 om 17:26

  Ik volg je al

 • Schrijf een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.