zoekresultaten
Persoonlijk

Zoekresultaten op mijn blog!

Het leek mij wel tof om de ‘gekste’ google zoekresultaten met jullie te delen. Dit betekent dat via de volgende woorden/zinnen mensen op mijn blog terecht zin gekomen en vaak vinden mensen wat ze willen weten of wat ze leuk vinden maar niet altijd, lees maar mee! 

‘Moet ik me uitkleden bij de MDL-arts’

Ik vind het best apart dat als je dit in google in typt je dan op mijn pagina terecht komt. Ik heb hier namelijk nog nooit een blog over geschreven maar ik kan je natuurlijk wel antwoord geven.

Bij een ‘normale’ controle afspraak is het niet gebruikelijk om je kleding uit te doen. Er kan slechts gevragen worden om je t-shirt een beetje omhoog te doen zodat de arts eventueel aan je buik kan voelen. Mocht je een actieve crohn hebben, vragen ze weleens of ze met een vinger van achteren mogen voelen om te kijken of daar ‘iets’ zit. Je bent baas over je eigen lichaam, ik laat dit namelijk nooit toe.

‘Blijdorp olifant geboorte’

Ik denk niet dat deze persoon een antwoord heeft gekregen op mijn blog. Hopelijk heeft hij/zij de informatie die hij zocht inmiddels gevonden op een andere website! Wel grappig zoekwoord!

’10 dagen pakket’

Geen flauw idee wat deze man of vrouw wilde weten en ik denk ook niet dat hij/zij geslaagd is op mijn blog!

‘Het leven is hard’

Het leven is ontzettend hard en ik denk ook wel dat je op mijn blog kunt lezen hoe hard het leven soms kan zijn. Hopelijk heeft dit persoon baat gehad bij mijn blogs en er wellicht iets positiefs uit kunnen halen!

‘Hardlopen met de ziekte van Crohn’

Ik heb wel ooit een blog geschreven over sporten met de ziekte van Crohn. Mocht je deze blog niet hebben gelezen, klik dan hier. Echter mag je geloof ik altijd wel doen waar je jezelf goed bij voelt, tenzij je net geopereerd bent maar dan zul je ook niet zo bezig zijn met deze vraag. Het is natuurlijk niet zo slim als je al gewrichtsklachten hebt, volgas te gaan hardlopen. Neem contact op met je arts om jouw situatie te bespreken!

‘Door baby smetvrees’

Ik heb ooit een blog geschreven over smetvrees. Dit heeft absoluut niks te maken met James. Ik heb het niet door James gekregen en ben totaal niet vies van mijn eigen kind. Poep, kots, het maaks niks uit!

Wel is het zo dat ik het erg vervelend vind als vreemde mensen hem aanraken. Ik moet er niet aandenken waar die handen eerst allemaal zijn geweest. Een omgeving die smerig is vind ik ook walgelijk en dan met namen toiletten of bijvoorbeeld een trapleuning.

Ik moet uitkijken dat ik hem niet besmet met mijn smetvrees! Hij moet immers wel weerstand opbouwen..

En last but nog least:

‘Peipende moeders’

Tja. Ehm.. ja.. hopelijk was dit een foutje! Als ik het zelf op Google intyp maakt hij er zelf van ‘Piepende moeders’ ik ben benieuwd wat deze.. ik ben trouwens helemaal niet benieuwd!

Dit waren voor deze maand de ‘leukste’ zoekwoorden. Vond jij dit nou leuk om te lezen? Laat het dan weten, dan kan ik hier wellicht nog eens een blogje over schrijven!

Heb jij een blog? Wat zijn jouw gekste zoekwoorden? Ik ben erg benieuwd!

(Visited 149 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.