Vijf originele kerstwensen
Persoonlijk

Vijf orginele kerstwensen!

Verstuur jij kerstkaarten of niet?

Het is bijna kerst voor iedereen en dat merk ik altijd aan het feit dat de post langzamer is dan normaal. Kerstkaarten, wie verstuurd ze nog? Ik merk dat er toch nog geregelt kerstkaarten verstuurd worden en ik moet zeggen dat ik dit al een tijd niet meer doe terwijl het eigenlijk enorm leuk is.

Ik weet nog goed dat de deur bij mijn moeder altijd vol hing met kerstkaarten en zag er altijd heel vrolijk en leuk uit. Op ieder kaartje staat ongeveer dezelfde tekst: Een gelukkig en gezond nieuwjaar! Zo van, met kerst mag je nog ziek en ongelukkig zijn als je in het nieuwejaar maar weer gezond en gelukkig bent!

Dat moet orgineler kunnen dus ik ging op zoek naar vijf orginele kerstwensen!

Vijf orginele kerstwensen voor op je kerstkaart!

 

  • Ik heb op jouw bankrekening 365 dagen geluk, vriendschap, liefde en gezondheid gestort. Veel plezier ermee!

 

  • Ik wens jou het allerbeste in het nieuwe jaar en veel succes tijdens het opruimen van de vuurwerkresten!

 

 

  • Een Gelukkig 1908. Ik weet dat we in een ander jaar zitten, maar ik heb gisterenavond te veel gedronken.

 

  • Hohoho, ik geef jou al mijn liefde cadeau.

 

Heel veel kerstwensen lijken sterk op kerstbomen, ze zijn afgezaagd maar wellicht heb je inspiratie gekregen door een van de orignele kerstwensen hierboven. Lisa vind het hartstikke leuk om kerstkaarten te versturen, dit jaar slaan we geloof ik over maar anders laat ik dit graag aan haar over. Ik vind een appje of een berichtje net zo liefdevol, goedkoper en net iets efficienter werken!

Op deze dag moet je helemaal geen artikelen lezen en dus heb ik er maar een geintje van gemaakt. Ik wens jullie in ieder geval een gelukkig en gezond nieuwjaar! 😉

(Visited 326 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.