Een grote verassing voor Lisa
Persoonlijk

Een grote verrassing voor Lisa!

Een makkelijke start hadden we niet.

Het klinkt cliché maar wat is de tijd snel gegaan. Ik kan mezelf als de dag van gisteren herinneren hoe het allemaal is gelopen tussen ons. Lisa en mij. Het begin van onze relatie is een van de mooiste dingen die ik heb meegemaakt. De klik die er vanaf het eerste moment was is nooit meer weggegaan.

In het begin leek het wel een sprookje en natuurlijk hebben we inmiddels dingetjes die ervoor zorgen dat het sprookje uiteindelijk een gezonde relatie is geworden. Inclusief dingetjes, meningsverschillen en ruzietjes maar dat hoort erbij en zelfs dat voelt goed. Een makkelijke start hadden we niet. De situatie tussen mij en de vader van James was op dat moment duidelijk maar het was ook duidelijk dat we nog enige tijd bij elkaar zouden wonen voor James. En omdat dit het niet simpel is om een huis te fixen dus als je nog iets weet..? 😉

Hobbels en beren op de weg.

We hebben al veel hobbels en beren op de weg verslagen en omdat ik vind dat Lisa een hoop accepteert, voor lief neemt en mij de tijd heeft gegeven om mezelf te kunnen zijn en hiervoor uit te komen, is het tijd voor een onvergetelijke dag samen. Ik heb een, al zeg ik het zelf, grote verrassing geregeld voor Lisa om intens te genietn met elkaar.

Het was trouwens bizar want het is Lisa al enige tijd duidelijk dat ik een verassing had geregeld. De dag, plaats en wat we gingen doen was haar tot vandaag onbekend. Op dit moment liggen we samen in een bruidsuite van een prachtig hotel. Foto’s zullen ongetwijfeld volgen en ook de video zal aankomende week op Hetlevenvantweevrouwen verschijnen.

Wat heb ik geregeld?

In het begin van onze relatie hebben we een leifde ontwikkeld voor kleine Vitage volkswagenbusjes. We hebben er al enkele gekocht die bij ons op de slaapkamer staan als verzameling. Die busjes hebben iets moois en als we ooit nog besluiten om te trouwen willen we dit zeker als vervoer.

We zijn daarna naar de Christmas Show geweest in de Ziggo Dome, vervolgens naar haar ouders gereden omdat dit vlakbij is en hen ook nog even te zien tijdens de kerstdagen. We lunchen bij elkaar om vervolgens een frietje te eten in Utopia, door te rijden naar een tatoageshop en te eindige in een prachtig hotel inclusief Jacuzzi.

Hoe wil ik dat de dag gaat verlopen.

Lisa kent mij goed en het eerste wat ze zei toen ik vertelde over de verrassing was het volkswagenbusje. Oeps! Ik schrok en heb tegen haar gelogen, sorry schat. Ik vertelde haar dat het sowieso in onze woonplaats zou zijn en dat ze moest afwachten.

Ik heb een mooie planning in mijn hoofd van hoe de dag moet verlopen en ik ben benieuwd of het ook echt zo is gegaan. Waarschijnlijk liggen we hier nu nog steeds over te kletsen terwijl we ontwaken in een sprookjeskamer.

Ik moest zogenaamd gisteren voor mijn vrijwilligerswerk naar Utrecht. Dit was achteraf niet handig voor mij dus ik zei dat de cursus in Nieuwegein was en niet zolang zou duren. Ik drop haar af in het centrum en dan heb ik twee opties waar ik op dit moment nog tussen twijfel.

Optie één: Ik haal het busje op, parkeer het bij het centrum van Nieuwegein. App Lisa waar ze is. Ik kom haar tegemoet en als zij dat busje ziet lopen we hier ongetwijfeld naar toe om te kijken. Ik pak dan nonchalant de sleutels en stap in. Ben zo benieuwd hoe haar hoofd er op dat moment uitzeit!

Ik twijfel nog tussen twee manieren om haar te verrassen.

Lisa gokt dat de verrassingsdag op de 24 is. Dus de 23 als we op weg naar Nieuwegein rijden om het busje te halen is het hoogstwaarschijnlijk een grote vis- reis waarin ze probeert om erachter te komen wat we gaan doen. Tja, dat zijn vrouwen. Dus ik heb voor de zekerheid, als ik mezelf verspreek of mijn lach niet kan inhouden een brief voor haar geschreven. Ik drop haar bij het centrum van Nieuwegein, geef haar die brief en rijd aan.

In die brief staat vermeld dat de verassingsdag is begonnen en dat ze moet wachten tot ik terugkom. Als ik voor deze optie kies zal ze ongetwijfeld vermoeden dat ik aankom rijden met een Volkswagenbusje. Ik neig voor nu naar het eerste plan maar dat horen jullie nog!

De eindbestemming.

Nadat we de avond in Utopia hebben doorgebracht, frietje hebben gegeten, gekletst te hebben met de inwoners rijden we door naar het hotel waar de rozenblaadjes op het bed al liggen te wachten! 😉

Lisa zegt weleens dat ik totaal niet romantisch ben en ze heeft een punt maar deze verassing komt toch best in de buurt? Het komt vanuit een goed hart en we hebben ongetwijfeld genoten van deze dag samen zijn!

Met hulp van De volkswagenbus heb ik deze dag onvergetelijk kunnen maken!

(Visited 344 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.