verhuizen
Persoonlijk

Wij gaan wéér verhuizen!

Wij gaan wéér verhuizen en ik heb er helemaal geen zin in maar goed, het is voor ons wel veel makkelijker als we het doen. Het allerliefst zou ik nu met Merijn een huis kopen en in Geldrop gaan wonen maar dat gaat niet, helaas. Maar waar gaan we dan heen?! 

Dat zeg ik lekker niet! haha, nee dat is flauw. De plaatsnaam vertel ik niet i.v.m onze privacy. Het is in ieder geval dichterbij Geldrop en daar is waar onze toekomst ligt. In het plaatsje waar wij nu wonen is eigenlijk helemaal niks. 1 schooltje, 1 begrafenis, 1 friettent en 1 kroeg, als we boodschappen willen kopen dan moeten we dus altijd de auto pakken.

Op zich is dit geen probleem maar Merijn heeft vaak in het weekend of op feestdagen de auto nodig omdat het openbaar vervoer dan niet altijd te vertrouwen is. Buiten feestdagen en het weekend blijkt dat ook niet altijd zo te zijn maar goed, je begrijpt wat ik bedoel. Ik zit dan met James een soort van gevangen in ons eigen huis!

Nu het wat fijner weer wordt en het zonnetje gaat schijnen vind ik het heerlijk om een stukje te wandelen met James, als mijn gezondheid het toelaat, maar hier kan ik eigenlijk nergens heen lopen.. De mensen hier in de wijk die zien me iedere dag voorbij lopen in hun woonwijk. Niet echt gezellig dus!

Als Merijn dan terug komt van zijn werk en er moeten nog boodschappen gedaan worden zijn we bijna de hele avond zoet en dat is niet prettig. Wij gaan dus wéér verhuizen, dit keer naar een groter huis en winkels op loop afstand er is ook een kinderboerderij om de hoek dus James en ik kunnen elkaar vermaken en het belangrijkste is dat Merijn niet meer met de auto naar zijn werk hoeft. Hij kan ten alle tijden fietsen en dat is fijn en scheelt natuurlijk ook weer wat centjes!

Het was een moeilijke beslissing ook omdat we weten dat het nog steeds niet onze eindbestemming is. We gaan wederom met mensen ruilen en omdat het onze eindbestemming niet is hebben we besloten om er niet heel veel aan te veranderen. We gaan slechts wat verver en de rest laten we zoals het is.

Ik vind het erg vervelend om dit huis te verlaten omdat dit huis helemaal naar onze eigen smaak is ingericht. Behalve de meubels, die zijn aan vernieuwing toe maar goed dat komt vanzelf wel weer. Ik baal ook omdat we nu James hebben, gelukkig is hij nu nog te jong om er écht iets van mee te krijgen en zijn kamertje gaan we natuurlijk wel mooi maken!

Juli/augustus zal het gaan gebeuren, het wordt even passen en meten. Normaal gesproken vertrek je uit je huis, lever je het leeg op en kan je eventueel in je nieuwe woning al beginnen met klussen. Bij woningruil werkt dat natuurlijk anders, we zijn twee gezinnen die tegelijk over moeten verhuizen. Gelukkig kan James dan tijdelijk bij mijn ouders slapen zodat we eerst even alles kunnen verven en kunnen poetsen voordat we vertrekken.

Wij gaan dus weer verhuizen! Ik ben in mijn leven nu zo’n vijf keer verhuisd en Merijn denk ik wel 15x met al zijn kamers erbij geteld. Achja, ik hoop dat we snel een plekje krijgen waar we voor ‘altijd’ kunnen blijven wonen. Daar zijn we wel aan toe!

(Visited 293 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.