Wij zijn een Tinder match
Persoonlijk

Wij zijn een Tinder- match, het bestaat écht!

Weinig mensen weten hoe wij elkaar precies hebben leren kennen.

Hoe het allemaal precies is gelopen tussen mij en Lisa heb ik nooit helemaal duidelijk vermeld. In mijn ogen deed het er niet toe op welke manier wij elkaar hebben ontmoet. Het is lastig als je een blog hebt waar je al enkele jaren een deel van je leven in beschrijft en als er dan iets vervelends gebeurd zoals onze scheiding is het even passen en meten om dit naar buiten te brengen.

Ik draai hier sowieso altijd omheen en ik denk dat mijn famillie, buiten mijn ouders om, niet eens weten hoe wij elkaar hebben ontmoet. Ik bedoel, Tinder kom op daar zit je toch alleen op als je intimiteit wil? Nou, blijkbaar niet. Ofja, niet alleen maar want ik had heus wel aanspraak van mensen die puur en alleen daarop uit waren maar dan is er een handige block functie die je kunt gebruiken!

De Tinder- app heb ik misschien een dag of drie gebruikt. Het was voor mij absoluut niet de insteek om en relatie te zoeken. Ik vulde hier voor het eerst in mijn zoekprofiel ‘vrouwen & mannen’ en toen ik erachter kwam dat de meeste mannen inderdaad wat anders zochten dan ik heb ik zelfs alleen ‘vrouwen’ ingevuld.

Dat was best wel heel erg spannend kan ik je vertellen! 😉 Maar het liep een stuk beter met de vrouwen dan met mannen. Ik had regelmatig een gezellig gesprek en zocht speficiek naar vrouwen in mijn omgeving om mijn netwerk een beetje te verbreden. Het is nogal lastig als je een kind hebt en je interesses van het uitgaan en opstap gaan verminderen waardoor je soms niet meer matcht met je huidige vrienden.

Help, mijn hartjes waren op toen ik Lisa haar foto zag!

En daar was ze dan. Lisa. Ik weet nog precies welke foto ze had geplaatst op haar profiel. Het was een foto die ze met Carnaval had gemaakt en mijn eerste indruk was: Met haar ga ik sowieso klikken en heel veel lachen. Gek eigenlijk maar dat was het eerste wat ik dacht. Misschien ook omdat ze op dat moment leek op hoe ik vroeger was, dat las ik terug in haar profiel en dat was iets wat me aansprak.

Mijn hartjes waren op dat moment op. Blijkbaar had ik al talloze vrouwen geliked en mocht Lisa er niet meer bij. Ik moet je eerlijk bekennen dat ik geen flauw benul had wat ik op dat moment aan het doen was. De hele app kende ik niet en crashte regelmatig. En natuurlijk ook op het moment dat ik aan Lisa een hartje wilde geven.

Bizar maar waar, ik moest regelmatig 8 minuten wachten totdat ik verder kon maar omdat die app op die dag constant weg viel en ik persé Lisa wilde bekogelen met een hartje, heb ik een hele dag gewacht en constant op de app gekeken of ik alweer nieuwe hartjes had. Schattig hé?

Wij zijn een Tinder- match, het bestaat écht!

BAM, een match! En dan is het nog een dingetje: Wie begint er met kletsen? Maar nog voordat ik mijn app opende had ik al een berichtje van Lisa. ‘Hey, hoe is het? Wat zoek je hier?’. Heerlijk, recht voor zijn raap & lekker duidelijk dat was precies wat ik zocht.

Ik vertelde haar dat ik gezellig contact zocht! Dit was het moment dat we de hele dag hebben gesproken op Tinder. Later op de dag vroeg Lisa of ze mijn nummer wilde. Ik draaide daar nog even omheen omdat zij de eerste zou zijn met wie ik op Whatsapp verder zou kletsen. Ik ging overstag en daarna volgende eindeloze gesprekken waarvan we die avonds zelfs al direct gebeld hadden, dat werd Facetime en dat werd uiteindelijk maanden daarna een relatie!

Wij zijn een Tinder- match, het bestaat dus écht. Ik had op het moment dat ik Lisa op Whatsapp had gekregen direct de app verwijderd. Het was niet helemaal mijn ding en ik moet toegeven dat de vrouwen daar niet heel veel afwijken van de mannen en het vooral seksgerelateerd is.

Hoe heb jij je geliefde leren kennen? Laat het weten in de comments. Ik ben benieuwd!

(Visited 515 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.