Leven met Lon in een fotodagboek
Persoonlijk

Leven met Lon in een fotodagboek! #6

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe blog ‘Leven met Lon in een fotodagboek’ lees je mee? Er is natuurlijk veel gebeurd afgelopen week, het was daarom ook lastig om een selectie te maken maar het is gelukt. Aankomende vrijdag komt er een vlog online van de eerste kerstdag, dat was genieten dus abonneer alvast op mijn YouTube channel LonnekeFilmt.

Leven met Lon in een fotodagboek
Maandag: Het beloofd een drukke week te worden en begon ik deze week om allemaal verse hapjes te maken voor James. We moeten natuurlijk naar allebei de families en het is al een gesleep om met een baby een volledige dag op visite te gaan dus leek het me handig om alvast een voorraad aan te maken!

Leven met Lon in een fotodagboek
Dinsdag: Onze Max, (golden retriever) brengen we rond de kerstdagen altijd naar de kennel. Wij zijn veel van huis deze dagen en zo kan hij lekker rondspelen met zijn andere vrienden en heeft hij geen last van het vuurwerk. Hij moest alleen nog ingeënt worden!

Leven met Lon in een fotodagboek
Woensdag: Samen met mijn oudste broer en zijn kleine Sam gingen we naar de stad. De eerste keer samen met mijn broer + onze baby’s naar de stad. Dat was lachen, gieren, brullen.. mijn broer kocht per ongeluk dames sokken, was aan het vechten met 2 deuren van de C&A en zijn buggy om binnen te komen. Uiteindelijk zijn we ook nog even wat gaan eten in een restaurantje. Heerlijk om de twee neven zo met elkaar te zien opgroeien!

Leven met Lon in een fotodagboek
Donderdag: Yeaah, het is kerstavond! Helaas moest Merijn deze avond werken zodat hij vrij kon zijn met kerst. James had ik lekker in bad gedaan en die lag om 7 uur lekker te slapen waardoor ik een avondje voor mezelf had en dat betekent: ‘All You Need Is Love’ huilend kijken op de bank. heerlijk!

Leven met Lon in een fotodagboek
Vrijdag: Kerstmis, het was een geweldig dag samen met mijn familie! Wees niet getreurd, aankomende vrijdag komt de video online. Ik heb deze dag namelijk gefilmd en dit komt aankomende vrijdag online. Kijken dus! Abonneer jij alvast op Lonnekefilmt?

https://www.youtube.com/channel/UCbQBiCkXpRAt8KOM75xaQJw
Zaterdag: De tweede kerstdag vierde we bij de opa & oma van Merijn. We hebben lekker gekletst en gegeten. James moest natuurlijk ‘s middags nog even slapen en dus moest het campingbedje boven neergezet worden. Op zulke dagen loopt alles toch een beetje anders dus hij heeft niet super lang geslapen maar ach, het was kerst!

https://www.youtube.com/channel/UCbQBiCkXpRAt8KOM75xaQJw
Zondag: Merijn moest weer werken vandaag en toen hij thuis kwam had hij zin in een vette hap. Prima, hoef ik lekker niet te koken. Deze avond hebben we lekker genoten van de avonden en tv gekeken!

 

Hoe was jullie week? mooie kerst gehad?

(Visited 210 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.