orginele babykleding
Mama &zo

Ik vind het belangrijk dat James er verzorgd bij loopt!

Ik vind het belangrijk dat James er verzorgd bij loopt!

Een dag nadat we een positieve zwangerschaptest in onze handen hadden en ik mijn mond niet kon houden tegen mijn moeder. Gingen we naar de stad om alvast weg te smelten bij allerlei babyzaken. Ik had me voorgenomen om niks te kopen omdat we nog in afwachting waren tot de eerste echo.

Mission failed! Ik kwam thuis met twee super leuke rompertjes in een neutrale kleur omdat we het geslacht natuurlijk nog niet wisten.

Iedereen die mij kent weet dat ik veel bezig ben met hoe James eruit ziet. Ik vind het belangrijk dat hij er goed en verzorgt bijloopt.

James is nu bijna 8 maanden oud en had tot afgelopen week geen een joggingbroekje in de kast liggen. Mijn moeder heeft me bijna gedwongen om er een te kopen omdat dit handig is als we gewoon een lekker thuis- dagje hebben. Ik loop immers zelf ook weleens met een joggingbroek door het huis. En nu het echt een uitdaging is om James te verschonen. Lees: een gevecht. Is zo’n joggingbroekje toch wel handig!

Inmiddels heeft hij er twee in de kast liggen en bevalt het mij prima om deze af en toe snel aan te schieten. Als we vervolgens toch naar buiten gaan dan trek ik toch even een nettere broek aan. Gek eigenlijk! Alsof iemand daar op let. Naja, ik dus wel!

Ik wist eigenlijk nog niks van babywinkels en zocht op internet naar leuke grote zaken zodat we veel te bekijken hadden. Uiteindelijk hebben we onze middag gevuld om naar Babypark te gaan en alvast inspiratie op gedaan voor een leuke babykamer.

Nu is het natuurlijk hartstikke leuk om erop uit te gaan naar babyzaken maar aan het einde van mijn zwangerschap vond ik het ook wel fijn om thuis vanaf mijn bank nog even de laatste bestellingen te plaatsen. Boven de 20,- euro is het bij Babypark gratis thuisbezorgd dus dat is ideaal.

Ik ben benieuwd waar jij voornamelijk de kleding koopt van je baby en heb jij gekozen voor een compete babykamer of losse meubels?

(Visited 290 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer Saskia 5 februari 2016 om 11:44

    Oh oeps ik ben dus helemaal niet zo. Als we weg gaan kleed ik mijn kinderen heel netjes, maar thuis krijgt mijn dochter soms gewoon makkelijk zittende kleding aan 🙂

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.