Leven met Lon in een fotodagboek
Persoonlijk

Leven met Lon in een fotodagboek #5

Het is december en dat is vaak de leukste maar ook de drukste maand van het jaar. Er stonden een hoop leuke dingen op de planning en ik heb jullie weer meegenomen. Hier weer 7 leuke foto’s van de week!

Leven met Lon in een fotodagboek
Maandag: James en ik gingen boodschappen doen maar hij besloot onderweg even lekker te poepen. Dat moet natuurlijk ook gebeuren en dus maakte ik een stop bij de V&D om hem te verschonen. James keek zijn ogen uit, moet je nou kijken naar deze leuke verschoonruimte?

Leven met Lon in een fotodagboek
Dinsdag: Het infuus stond weer gepland. Ik moest voor het infuus naar de oogarts en meteen door voor Vedolizumab/Entyvio in te laten lopen. Ze vragen altijd of je een bed of een stoel wil maar het is een lange zit dus laat mij maar lekker op een bed liggen. Zo kan ik af en toe wat bijslapen!

Leven met Lon in een fotodagboekWoensdag: De oppas dag van mijn moeder! Meestal zorg ik dat wij (James en ik) er ook zijn op die dag zodat de twee neven met elkaar kunnen opgroeien. Heel leuk om te zien dat ze elkaar al zien en ze gaan steeds meer op elkaar reageren. We hadden deze dag alvast een begin gemaakt aan de kerstcadeautjes!

Leven met Lon in een fotodagboek
&Donderdag: Ik mijn moeilijkste blog over het feit dat James alweer 6 maanden oud is. Deze werd goed ontvangen door jullie! Moet je nou eens kleine wat voor klein mannetje het was. Bang dat zijn fiep gestolen en dus hem stevig vast hield 😉 En wat voor stoere vent het nu is, met zijn hipster pet en zijn Allstars.

Leven met Lon in een fotodagboek
Vrijdag: We gingen gezellig een dagje naar mijn schoonouders. James heeft heerlijk op het kleed gespeeld, daarna lekker in bad geweest en toen hebben we hem in bed gelegd. Wij hebben die avond nog flink gelachen met het spel Katan! Later op de avond hebben we James weer in zijn slaapzak in de MaxiCosi gezet en zijn we naar huis gereden. Misschien sneu, maar hij slaapt gewoon lekker verder en anders kom je natuurlijk nergens!

Leven met Lon in een fotodagboek
Zaterdag: We moesten de laatste kerstinkopen nog in huis halen en dus gingen we gezellig een dagje naar Venlo. ‘S middags natuurlijk een boterham eten op het terras en we zaten gewoon buiten, zo zacht weer was het! Super gezellige dag gehad en de kerstcadeautjes zijn binnen.

Leven met Lon in een fotodagboek
Zondag: Yes, mijn nichtje is jarig en ze is 3 jaar geworden. Wat wordt ze toch groot en kijk nou naar die koppies? Twee violen en een trommel en een fluit want Fleur is jarig en de vlaggen hangen uit! Dit was dus een gezellige dag met de familie én natuurlijk met veel cadeautjes.

Weer een top week dus! hoe was jullie week? 

(Visited 259 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.