Lonneke Schrijft
Persoonlijk

Hoe gaat het nou met ons?

Vanaf nu weer iedere dag een artikel op LonnekeSchrijft!

Ik start mijn Mac op na een heeeeele lange tijd. Mijn bureaublad kun je vergelijken met mijn hoofd, ram- vol. Op deze manier kan ik geen blog schrijven. Ik ruim eerst allerlei filmpjes, documenten op voordat ik internet opstart en naar mijn Homepage surf.

Wauw, de statistieken zijn wel wat gedaald maar het valt me nog mee. Ik open een leeg blogvenster maar ik kom niet verder dan een paar zinnen. Het is een drama. Ik weet niet waar ik moet beginnen. Ik ben er compleet uit geweest en het laatste artikel was nou niet dat je zegt van geweldig leuk.

Ik mis het wel. Iedere dag zorgen voor mijn online- kindje. Ik zat er lekker in en er was iedere dag een nieuw artikel te vinden op LonnekeSchrijft. Het heeft even geduurd maar ik ben er weer en wel fulltime. Er zal vanaf vanaf weer iedere dag een nieuw en fris artikel online komen op deze plek!

Het vloggen laat ik nog even achterwegen. Er zullen wel weer wat meer filmpjes online komen op Lonnekefilmt maar hier zit voorlopig nog even geen structuur in.

Hoe gaat het nou met ons?

Tja, ik zal maar beginnen met waar ik de vorige keer mee eindigde. De grootste shock zijn we inmiddels te boven. Heb je iets gemist? Lees dan eerst deze blog even terug Lees dan eerst deze blog even terug dan ben je helemaal bij en weet je waar ik nu over praat!

Het is nogal ingewikkeld dus let op. Merijn was samen met een meisje. Ik ook. Wel een ander meisje hoor, zo ingewikkeld is het nou ook weer niet 😉 Merijn zijn nieuwe relatie hield helaas geen stand. Mijn nieuwe relatie is nog steeds wat het is. In de volgende artikelen zal hier uiteindelijk wat meer duidelijkheid overkomen.

Merijn en ik zijn super goede vrienden, nou eigenlijk doe ik onze vriendschap te kort als ik het alleen maar ‘vrienden’ noem. Er zit natuurlijk veel meer dan dat. Merijn en ik zijn 10 jaar samen geweest en 5 jaar lang getrouwd geweest. Mijn hele jeugd heb ik samen met hem doorbracht en andersom. Ik doe het te- niet als ik het alleen vrienden noem.

Ik kan het, het best omschrijven als een broer- zus relatie. Alleen dan met een kind. Tja, zie je nou wel. Het valt gewoon niet uit te leggen en eigenlijk hoeft dat ook niet. Ik ben daarmee gestopt. Wij weten hoe het zit en vinden het prima zoals het is. Voorlopig sowieso en later zien we wel weer verder.

Het is voorlopig goed zoals het is.

We hebben ontzettend veel lol samen, meer dan dat we het afgelopen jaar samen hadden en praten over dingen waar we normaal gesproken niet over hadden gepraat. Hij laat mij zijn tinderlijst zien en ik bespreek met hem mijn stuggles over ‘iets hebben met een vrouw terwijl je zelf ook een vrouw bent, huh?!’.

Jep, we leven allemaal samen onder een dak en dat gaat perfect. Bizar he? We spelen regelmatig een spelletje ’s avonds, gewoon een bord- spel hoor voordat het nog ingewikkelder wordt. En we zijn afgelopen maand met z’n allen op vakantie geweest.

Het is fijn om dit nu nog allemaal samen te kunnen doen, voor elkaar maar natuurlijk ook zeker voor James.

Goed, benieuwd hoe het nu met mijn gezondheid is? Morgen lees je hier meer over!

(Visited 579 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.