Leven met Lon in een fotodagboek
Persoonlijk

Leven met Lon in een fotodagboek #2

Het is weer tijd voor een ‘leven met Lon in een fotodagboek’ blog! In deze blog zien jullie hoe de afgelopen week was doormiddel van 7 foto’s. Helaas is de kwaliteit van sommige foto’s niet zoals ik het zou willen. Ik ben er nog niet helemaal aangewend om alles te knippen met mijn camera maar gelukkig is de kwaliteit van de meeste telefoons tegenwoordig redelijk goed. Het was een drukke maar super gezellige week dus.. lees je mee?

Fotodagboek LonnekeSchrijft

Fotodagboek LonnekeSchrijft

Maandag: Het was deze dag eigenlijk te koud om een wandeling te maken maar ik wil, als het enigszins kan, minstens één keer per dag naar buiten samen met James. Omdat hij wat verkouden was wilde ik niet een heel stuk met hem gaan wandelen en deed ik hem in de schommel bij mijn ouders in de tuin. Lekker warm ingepakt heeft hij even kunnen schommelen. Hij vond het super leuk zoals je ziet!

Leven met Lon in een fotodagboek

Dinsdag: Ik weet niet of Merijn zo blij is met deze foto maar ja ik vond hem zelf wel super leuk! (sorry schat!) We hadden namelijk besloten om weer naar huis te gaan. Mijn moeder moest veel werken en Merijn was deze week toevallig twee dagen vrij dus we gingen het weer samen proberen. Hoewel het toch even wennen was om ‘s avonds met z’n tweetjes op de bank te zitten, genoten we van een doodnormale lunch op de dinsdagmiddag. Nu James ook af en toe een boterham eet, zijn dit echt echt de kleine dingen die het doen..

Leven met Lon in een fotodagboek

Woensdag: James wordt groot, ik kan het niet vaak genoeg zeggen maar ik zie hem per dag groter worden en daarbij wijzer! Hij kan steeds meer en dat is natuurlijk hartstikke leuk. Na zijn groente en fruithapje geef ik James een beetje water, ik besloot een tuitbeker te kopen maar toen ik thuis kwam had ik eigenlijk een beetje spijt. Het ziet er natuurlijk super schattig uit maar het is eigenlijk precies hetzelfde als zijn gewone Dr. Brown fles. Daarom geef ik hem nu eerst een paar slokjes uit een normale kinderbeker zodat hij zijn mondspieren kan trainen en kan oefenen om uit een beker te drinken maar omdat hij nog zo klein is geef ik hem daarna nog even deze leuke tuitbeker!

James & Max foto blogDonderdag: Dit is toch geweldig? zeg eerlijk! Hier kan ik vrij kort over zijn. James wil steeds minder vaak in de box maar minimaal één keer per dag moet hij van mij toch even in de box spelen omdat ik dan ook even mijn handen vrij heb om iets te doen. Als hij op het kleed ligt dan komt onze Max er graag bij liggen om bij te kletsen. James vind dit geweldig, hoewel hij altijd gefrustreerd raakt als hij al zijn verhalen heeft gebrabbeld en er geen respons komt van Max. Wat is het toch een schatje.

Leven met Lon in een fotodagboek

Vrijdag: James en ik waren thuis toen ik een hoop bombarie hoorde in de wijk. Ik bedacht me ineens dat het Sinterklaas wel eens zou kunnen zijn. Vorig jaar was dit namelijk ook, Sinterklaas komt dan in een auto met een open dak door de straten van ons dorp rijden. Ik herinner me nog dat ik vorig jaar stellig de gordijnen dichthield omdat ik de kerstboom al had staan, hihi! Ik was super enthousiast, pakte James lekker warm in, liep naar het einde van de straat en ja hoor daar stond Sinterklaas met zijn pieten! Super gaaf toch? Ze gingen het buurthuis in en ik liep automatisch mee naar binnen. Voordat ik het wist zat ik daar met mijn baby van nog geen half jaar oud naar Sinterklaas te kijken. Toen ik na een kwartier dacht: ‘Waar ben ik in hemelsnaam mee bezig’ liep ik toch maar weer naar huis. Ik hoorde mensen zeggen ‘Kijk nou wat schattig, die is denk ik nog geen jaar’ Ze zouden eens moeten weten, hij is nog geen half jaar oud! Hahaha. Ach, we zijn er even uit geweest samen!

Leven met Lon in een fotodagboek

Zaterdag: Samen met mijn moeder en schoonzus gingen we even opstap. Nadat we een aantal uurtjes rond hebben gelopen in de stad moest mijn kleine man de fles maar toen hij dit op had wilde hij graag nog een slokje van mijn drinken! Dat mocht natuurlijk niet maar wat ziet het er schattig uit he?

Leven met Lon in een fotodagboek

Zondag: Zoals jullie in deze video kunnen zien is Sinterklaas bij ons geweest. Met de hele familie hebben we genoten van dit feest voor jong en oud. Moet je James nou zien zitten met zijn leuke pietenmuts op! Hij zat vol verhalen en wat heeft hij die avond lekker geslapen. Wij hebben in ieder geval leuke foto’s kunnen maken van James & Sinterklaas, volgend jaar zal hij er wellicht met een pruillipje opstaan, hihi.

Al met al was het een gezellige week! Hoe was jullie week?

(Visited 178 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.