YouTube

Ervaring met het Vedolizumab / Entyvio infuus! – Lonnekefilmt

Het was afgelopen week weer tijd voor een shot Vedolizumab/Entyvio. Ik ging naar het UMC en nam jullie mee via de camera! mijn ervaring met het Vedolizumab / Entyvio infuus!

Helaas liep het deze keer niet helemaal soepel en dat heeft ervoor gezorgd dat ik nu op dit moment met 38.6 graden koorts op bed lig. Ik voel me op zijn zachts gezegd niet vrolijk!

Doordat de Vedolizumab weer in mijn bloedbaan zit betekent dit dat mijn weerstand naar beneden keldert en heb ik meer kans op infecties. Ik moest met hoge koorts dan ook meteen bellen maar daar wacht ik nog even mee.. Ik hoop, duim en bid dat het snel overgaat met rust.

Hoe dan ook zien jullie alles in de video dus ben je benieuwd hoe zoiets werkt? Check het YouTube kanaal Lonnekefilmt dan zeker even. Ik houd jullie op de hoogte van mijn leven als jonge moeder mét (onder andere) de ziekte van Crohn.

Dit wordt vervolgt. Hopelijk met een goed bericht maar voor nu ga ik weer terug mijn bed in om mijn koorts weg te slapen.

Enjoy de video!

 

Mijn ervaring met vedolizumab!

(Visited 392 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like