grote verandering
Persoonlijk

Een grote verandering

Een grote verandering.

Een grote verandering. Tja, dat kun je wel stellen. Ik ga jullie in deze blog vertellen wat er de afgelopen weken allemaal is gebeuren. Dit is dan ook direct de reden dat ik niet meer eerdere dag een nieuwe blogpost online heb kunnen gooien. Hier gaat verandering in komen en wel meteen!

De afgelopen weken zijn erg hectisch geweest. Het begon allemaal met het feit dat James ziek werd, dit duurde maarliefst twee weken en dat zorgde ervoor dat mijn aandacht volledig naar James ging. Als hij ‘s avonds op bed lag, was ik uitgeteld op bed en had ik geen energie en zin meer om aan mijn blog te beginnen. Hierover lezen jullie morgen meer in een nieuwe blogpost!

Het voelde voor mij super vervelend want mijn blog en YouTube kanaal is mijn alles, dat is echt een (uit de hand gelopen) hobby waar ik veel plezier uithaal en voor mij ook een soort ontspanningsmomentje is. Iedere dag voor een nieuwe blogpost of video zorgen is best lastig en zeker in deze tijd. Iedereen blogt of vlogt dus er is geen onderwerp meer wat onbesproken is. Ik was mezelf even kwijt en het is ook niet de bedoeling dat het een verplichting gaat worden. Het moet leuk blijven, daar is het tenslotte mee begonnen!

Ik zit weer in de blog en vlog flow!

Inmiddels heb ik mezelf een beetje teruggevonden en kom ik steeds meer in de blog- en vlog- flow. Jullie kunnen de komende weken dus in ieder geval meer artikelen verwachten dan de afgelopen tijd. Inspiratie is back! Mochten jullie nog dingen willen weten, willen zien of ideeën hebben, laat het dan weten!

Ik heb jullie alleen eens verteld over onze zoektocht naar een huisje in Geldrop, onze geboorteplaats. We wilde heel graag een huisje kopen en dan wel een huis waar we de rest van ons leven zouden kunnen blijven wonen. Dit voelt voor ons gewoon prettig. We zijn al super vaak verhuisd en daar moet nu een keer een einde aan komen.

Dit hele gedoe brengt een hoop stress en geregel met zich mee. We verblijven namelijk voor twee maanden bij mijn ouders en ondertussen kunnen we ons oude huurhuis leeghalen. Verhuizen is best lastig met een dreumes kan ik je vertellen!

We gaan verhuizen!

Deze grote verandering heeft er wel voor gezorgd dat mijn blog een paar plekjes lager in de prioriteitenlijst terecht kwam. Ik had er gewoonweg geen tijd meer voor! We zitten inmiddels zo goed als gesetteld bij mijn ouders maar er moet toch nog het een en ander gebeuren voordat ons oude huurhuis helemaal leeg is.

Superleuk allemaal en ik ben erg blij dat we een leuk huisje hebben gevonden samen. Hoewel het me best wat doet om uit ons huurhuis te gaan waar we afgelopen twee jaar hebben gewoond.. Als James er niet was geweest dan had het me weinig gedaan maar hij heeft daar toch een dik jaar samen met ons gewoond, het was zijn huisje, zijn vertrouwde plek waar hij zich fijn voelde en zich zelf kon zijn.

Dit vertrouwde gevoel gaan we ongetwijfeld ook creëren in ons nieuwe huisje. Leuke en mooie herinneringen maken, dat gaan we doen! Ik ben wel erg blij dat we nu een huis kopen terwijl James nog maar net èèn jaar oud is en zich dus pas echt dingen gaat herinneren straks in ons nieuwe huisje. In onze nieuwe vaste & blijvende basis!

Verhuizen met een dreumes is best hectisch en in combinatie met het feit dat James twee weken zo ziek was geweest, was het wat stiller op mijn blog. Jullie kunnen vanaf nu weer meer blogs verwachten!

(Visited 350 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer iris 16 juli 2016 om 18:47

    Ik wilde het ook elke dag gaan Blogger maar merk dat ik het soms niet trekt of geen zin heb en je moet er wel zin in blijven hebben je gezin gezondheid en alles eromheen. Ben benieuwd naar je blogs. Take it easy

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.