vragen van het leven
Persoonlijk

De vragen van het leven!

De vragen van het leven, die ga ik nu beantwoorden. Ben je benieuwd wat ik altijd al eens had willen doen sinds mijn kindertijd of wat ik zou doen als het leven totaal geen beperkingen hadden? Ik beantwoord het allemaal in deze blog! 

Welke herinnering van afgelopen jaar geeft de grootste glimlach op je gezicht?
Owjeej, het jaar is pas net begonnen! Even graven in mijn heugen.. ik denk toch het moment dat James zich uit het niets optrok aan de salontafel en daarmee wegliep! Wat een trots maar ondeugend mannetje.

Wat heb je altijd al eens willen doen sinds je kindertijd?
Oke, dit gaat gegarandeerd iedereen raar vinden maar altijd als ik in de auto zit en we komen bij een soort viaduct of bij een afrit van de snelweg.. is daar vaak een ‘bosje’ te zien. Bijna op ieder punt van de snelweg, weet je wat ik bedoel? Nou daar zou ik super graag willen rondsnuffelen. Ja het klinkt super raar maar dat ben ik eigenlijk ook.. In zo’n bosje komt eigenlijk niemand alleen de gemeente zo af en toe om het een beetje bij te houden maar ik ben gewoon benieuwd wat daar is..

Wat zou je doen in het leven als er totaal geen beperkingen waren? 
Dat lijkt me heerlijk! Ik zou alleen maar leuke dingen doen jeetje wat lijkt me het heerlijk als we allemaal nooit meer naar het ziekenhuis hoeven maar alles vanzelf oplost of niet eens voorkomt. Feesten, op vakantie gaan of op wintersport gaan dat lijkt me super gaaf ondanks ik totaal niet kan skiën of snowboarden.

Wat heb je voor het laatst over jezelf geleerd?
Hmm ik denk dat ik door de jaren heen ontzettend veel over mezelf heb geleerd. Ik denk dat ik kan zeggen dat ik een doorzetter ben. Zowel in het ziekenhuisleven m.b.t mijn behandelingen maar ook daarbuiten. Ik zorg ervoor dat iedere dag een blog online staat. Ik bekeek vroeger graag alles positief, nu ben ik iets wat realistischer geworden en dat ik ongeduldig ben.. als ik iets wil, moet dat meteen en het liefst vandaag nog!

Als je aan het dagdromen bent, waar gaan die dromen dan over?
Ik dagdroom zó vaak, dat vind ik heerlijk om te doen. Dan droom ik dat ik een prachtig huis heb met alles erop en eraan en i.p.v een normale eettafel een picknicktafel in de woonkamer gevuld met lieve kinderen en mijnMerijn. Dat we op vakantie gaan met de camper en het hele land doorreizen.. maar ik droom ook weleens over hoe het later zou zijn, hoe zou het zijn als James naar school gaat? Wordt het een boefje? Gaat die flink puberen, komt die met een mooi meisje thuis of ‘n leuke jongen?

Welke verandering wil je het komende jaar het liefst toepassen in je leven? 
Oei, lastig. Ik zou niet super veel willen veranderen. Mijn leven met Merijn, James & hond Max is eigenlijk best prima. Het enige wat ik kan bedenken is dat Merijn en ik misschien iets meer met elkaar moeten doen en wat gezonder leven kan nooit kwaad!

Ik ben erg benieuwd wat jullie op deze vragen zouden antwoorden dus voel je vrij om een leuke reactie achter te laten of deze vragen over te nemen op je eigen blog! 

(Visited 155 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer Saskia 5 maart 2016 om 08:48

    Mooie vragen en mooi ook om je antwoorden te lezen. Je komt heel positief over, knap is dat.

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.