YouTube

Sportarts & Dermatoloog – Lonnekefilmt

Het is weer tijd voor een nieuwe video op Lonnekefilmt. Jullie hebben vorige week kunnen zien dat ik met hoge koorts het ziekenhuis verliet nadat ik het infuus Vedolizumab had gekregen. Helaas ging het de dagen erna alleen maar slechter en heb ik uiteindelijk een antibioticakuur moeten innemen voor een longontsteking. Echt goed kunnen uitzieken zit er niet in want vandaag moest ik alweer naar het UMC en deze keer werd het plan van aanpak besproken met de sportarts en ik bracht een bezoekje aan de dermatoloog. 

Als ik thuis kom na een lange dag in het ziekenhuis ben ik ontzettend blij dat James op mij zit te wachten. De zorg valt me best zwaar en daar had ik vandaag een gesprek over met de sportarts. Hoe kan ik dit voor mezelf beter handelen? Gelukkig heb ik wat goede tips en tricks gekregen maar er moet best wat veranderen. Ik zal hier later nog eens een artikel over schrijven.

Ik heb de afgelopen weken veel abonnees erbij gekregen door de video van Kingalert. Deze man brengt het Youtube nieuws over op een leuke en interessante manier en zo af en toe geeft hij een shoutout naar kleinere kanalen. Ik had hem een e-mail gestuurd met mijn kanaal en zo kwam ik in zijn video.

Ben jij al geabonneerd op Lonnekefilmt? Zeker even doen, het is gratis en je blijft automatisch op de hoogte van de nieuwste video’s!

Geniet van deze video en alvast een fijn weekend toegewenst!

 

 

 

 

 

(Visited 257 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.