Shopblog van mijn baby
Mama &zo

Shopblog van mijn baby!

Ik vind het heerlijk om te winkelen en de stad of het internet rond te struinen voor leuke kleren of andere accessoires. De tijden zijn veranderd want nu zijn de tassen die ik mee naar huis neem eigenlijk nooit meer voor mezelf, snik! Ik vind het niet erg hoor maar het is wel heel opvallend dat ik mijn geld liever uit geef aan mijn kleine mannetje van 9 maanden. Als hij er maar goed uit ziet! 

Ik heb al eerder een blog geschreven over originele baby kleding. Ik weet niet waarom maar ik vind het gewoon leuk als het wat afwijkt van de ‘rest van de kleren’ en dan speciaal voor mijn kleine mannetje. Afgelopen week hebben we weer eens flink geshopt en deze keer bij de Zara.

De onderstaande kleertjes die ik voor James heb gekocht zijn niet super origineel hoor maar ik vond het te leuk om het te laten hangen! James heeft nu nog maat 74 maar omdat hij zó snel groeit heb ik de onderstaande kleding maar gekocht in een maat groter zodat we er wat langer plezier van hebben.

Ben jij benieuwd wat ik allemaal heb gekocht? Scroll verder!

Shopblog van mijn baby

Dit super leuke snoezige blauwe truitje! Ik heb maar meteen maat 80 besteld want James groeit als kool en anders kan hij er nog maar zo kort van genieten. Hoe leuk is dit? Zoals ik al zei, ik houd van iets wat aparte kleding en die vind ik vaak bij de Zara!

Shopblog van mijn baby

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jaja, ik heb de zomer in mijn bol. Ik zie het al helemaal voor me als die dit broekje aan heeft gecombineerd met het mooie blauw truitje hierboven! Het is natuurlijk nu nog geen weer om een witte broek aan te hebben maar ik vond hem zo leuk en dit stond nog op mijn lijstje, meenemen dus! Eigenlijk niet super bijzonder verder, gewoon een leuk wit broekje!

Shopblog van mijn baby

 

 

 

 

 

Nog een super stoer truitje die James super leuk zal staan. Ik merk nu dat ik veel blauw heb gekocht maar dat was eigenlijk niet bewust. Leuk zakje op zijn borst voor zijn telefoon of zijn fiep 😉

shopblog van mijn baby

 

 

 

 

 

 

Jep, een stoere blauwe broek! Het is een heel fijn zacht stofje, soort linnen geloof ik dus het lijkt me heerlijk zitten en ik vond het wel een keer wat anders dan al die spijkerbroeken in de kast!

shopblog voor mijn babyDit broekje is precies hetzelfde als het bovenstaande broekje alleen dan in het grijs. Ik vond het wel leuk om een wat ‘ouderwetsere’ look te creëren en dan met een leuk bloesje erbij en van die hipster bretels. Super leuk <3

Zoals hier bovenaan dit artikel al staat, dit helaas geen gesponsord artikel. Het leek mij leuk om zo af en toe een shopblog online te zetten als het gaat om kinderkleding voor James.

Vonden jullie dit een leuk artikel? en waar kopen jullie je babykleding? ik ben erg benieuwd!

(Visited 251 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

2 Reacties

 • Reageer Nikki - Sukhi.nl 16 maart 2016 om 11:02

  Wat schattig!! En aan de kleertjes de zien een echte gentlemen! 🙂
  Gr, Nikki
  http://www.Sukhi.nl

 • Reageer Mathiske's mama blog 16 maart 2016 om 19:54

  De zara is echt leuk! Ik kom ook graag bij de Hema en de zeeman

 • Schrijf een reactie

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.