Persoonlijk

Joeeehoeeee, ik kom terug!

Tja, het was allemaal wat zeg. Ik schreef dagelijk artikelen over mijn leven als jonge moeder maar ineens veranderde in een klap heel mijn leven. Dit is inmiddels alweer drie jaar geleden en het is nu alsof het nooit anders is geweest. Ik moest alles verwerken en dat heb ik op mijn eigen tempo gedaan. Ik wil jullie zoveel vertellen en dat gaat gebeuren, binnenkort! 

Ik ben druk bezig met de voorbereidingen maar vanaf 1 april komen er weer dagelijks, in ieder geval wekelijks, artikelen op LonnekeSchrijft! 

JOEEEHOEEEE, ik ben terug! 

(Visited 610 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.