Persoonlijk

Leven met Lon in een fotodagboek! #3

Het is weer maandag en dat betekent een nieuwe blog van ‘Leven met Lon in een fotodagboek’. In deze blog zien jullie hoe onze afgelopen week was voormiddel van 7 foto’s met als hoogtepunt wel 5 december. James zijn eerste pakjesavond was geweldig en dat hebben we dus ook zeker vastgelegd! Kijk je mee? 

Leven met Lon in een fotodagboekMaandag: Vroeger, héél vroeger, toen James nog een kleine baby was 😉 had hij zoals vele baby’s een moeilijk uurtje tijdens het eten. We stopte hem dan in deze zak zodat hij even stil bleef en dus wij lekker konden eten. Nu is dat moeilijke uurtje gelukkig weg, hij kan zich tijdens het eten prima vermaken op zijn kleed en vaak eten wij pas als hij in bed ligt rond 7:00 uur. Toch vonden we het nog eens leuk om hem nog eens in deze zak te stoppen. Wat was dat een feest samen met papa!

Leven met Lon in een fotodagboekDinsdag: We waren op een doodnormale avond RTL- late night aan het kijken waar de bekende condoom challenge werd gedaan. We hebben dit de dag daarna direct uitgeprobeerd op ons zelf. Gelukkig werd James niet wakker anders moest ik hem uitleggen waarom mama een condoom om haar hoofd heeft, haha! Wat hebben we gelachen. Treur niet, we hebben alles gefilmd en deze video komt aankomende vrijdag online! Wil je niks missen? Abonneer dan alvast op mijn YouTube kanaal, zo blijf je op de hoogte van alle nieuwe updates!

Leven met Lon in een fotodagboekWoensdag: James is op dit moment de jongste baby van de familie. Sam die komt daarna, zij schele precies 5 maanden! En tja, dan is het soms lastig met al die fiepen. Laatst sprak ik trouwens iemand in het ziekenhuis en zij begreep niet wat ik bedoelde met het woord ‘fiep’ dus toen ik thuis kwam heb ik dit direct opgezocht maar het staat inderdaad niet in de dikke van Dale. Hebben wij dit woord als familie zelfverzonnen of is het gewoon iets wat uit Brabant komt? In ieder geval kochten we per toeval iedere keer dezelfde fiep en toen besloot ik voor James een eigen fiep te ontwerpen met zijn naam! We hebben er ook nog eentje met zijn achternaam erbij. Super leuk toch?!

Leven met Lon in een fotodagboekDonderdag: Ieder jaar kochten wij cadeautjes voor de hele familie maar nu we zelf een kleintje hebben kunnen we dat helaas niet blijven doen. Hoewel we hadden afgesproken geen cadeautjes meer te kopen voor de volwassenen, kreeg ik van mijn lieve schoonzus een super mooi cadeautje! Een mooie ketting met daarin een steentje wat symbolisch staat voor de maand waarin James is geboren, zijn eerste letter & de tekst die ik vaak gebruik: ‘I love you to the moon and back!’. Ik ben er enorm blij mee!

Leven met Lon in een fotodagboekVrijdag: Een aantal maanden geleden ben ik geïnterviewd voor het blad MediReva dit is een magazine waarin mensen hun levensverhaal, waar ze hun kracht uit halen en waar ze plezier in vinden. Inspirerend, herkenbaar en echt. Lijkt het je leuk om het hele magazine te lezen? klik dan even hier dan kun je niet alleen mijn verhaal lezen maar ook andere. Deze dag viel het magazine bij mij in de bus en het is altijd leuk om terug te lezen hoe het precies is geworden!

Leven met Lon in een fotodagboekZaterdag: Yes, eindelijk is het 5 december. James zijn eerste pakjesavond is een feit. Ik moet bekennen dat ik met een brok in mijn keel de Sint ontving, nu is James natuurlijk nog veel te jong om er iets van te begrijpen en vond het wel relaxed bij Sint op schoot maar gewoon het feit dat die kinderen zo blij zijn met de cadeautjes en liefde is zoals Sinterklaas, je moet erin geloven.. anders wordt het niets! We vierde het dit jaar bij mijn schoonzus & broer die zelf ook drie kinderen hebben en dat was enorm gezellig. James heeft ook een aantal pakjes mogen krijgen van de Sint en wat heeft hij die avond lekker geslapen door alle nieuwe indrukken!

Leven met Lon in een fotodagboekZondag: Tja, de cadeautjes zijn binnen, Sinterklaas is weer in Spanje en dus is het meteen tijd voor kerstmis! We gingen deze dag naar een leuke tweedehandse kerstmarkt in Best. We kochten alvast wat leuke accessoires en daar hing dit leuke jasje bij. Die moest ik gewoon kopen. Super leuk kerst/winter jasje toch? Echt iets voor James! Toen ik thuis kwam en hem op zijn huidige jas legde bleek die eigenlijk nog veel te groot te zijn maar hij móet hem een keer aan dit jaar. Ik stroop zijn mouwtjes wel op ofzo! Dit is gewoon echt een Jamesjas.

Dit was het dan alweer! Het leven met Lon in een fotodagboek, ik vind het erg leuk dat het zo goed ontvangen wordt door jullie. Hebben jullie een leuke sinterklaas gehad?

(Visited 172 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.