kind biedt meer mogelijkheden
Mama &zo

Een kind biedt meer mogelijkheden?

Laat de zomer maar komen!

Ik heb nooit echt een voorkeur gehad voor een seizoen. Zowel de zomer als de winter vond ik leuk en gezellig. Ik vermaakte mezelf toch wel met vrienden of familie het het weer had daar weinig invloed op.
Nu we een zomer hebben meegemaakt waarin James al volop kon lopen en spelen gaat mijn voorkeur echt uit naar de zomer. In den ochtend alle deuren open zetten, niet teveel kleding aan en spelen maar. Een wandeling maken terwijl je zeker weet dat het niet gaat regenen is toch wel een stuk prettiger!

James speelde de hele zomer met water, bakjes en spetteren in het zwembad was favoriet. Dikke tranen als hij eruit moest van mama! Nu is hij weer een jaartje ouder dus ik ben benieuwd hoe de aankomende zomer gaat verlopen. Ik kijk er stiekem wel naar uit nu alle feestdagen voorbij zijn en gezellige kerstverlichting allemaal weer op zolder is opgeborgen. Laat de zomer maar komen!

Een kind biedt meer mogelijkheden?

Toch nog niet! We moeten nog even wachten en hoe hekel ik vroeger had aan de sneeuw vind ik het nu fantastisch. Wederom door James. Op een of andere manier biedt een kind meer mogelijkheden ofzo? Ik vond de sneeuw altijd erg mooi zolang je er maar de hele dag vanuit je raam naar kunt kijken en niet perse de deur uit hoeft!

Het was überhaupt de eerste keer voor James dat hij sneeuw zag. Toen hij wakker werd en de hele tijd wit was, zei James: ‘Waaauw’ ‘Waauw, ook ook’.
Gisteren kocht ik samen met mijn moeder en James een slee. Het duurde even voordat hij in elkaar zat, vreselijk! Maar uiteindelijk is het gelukt. We hadden James extra goed en warm ingepakt en we konden gaan. Op naar buiten & sleeën maar!

Genieten van je kind!

James vond het geweldig en vooral als we gingen rennen met de slee. Hij had dolle pret en die stralende ogen van dat prachtige jongetje die voor het eerst op een slee zit, is geweldig! Dat soort momenten zijn echt een kroontje op de dag en in dit geval, een goude grote kroon! Thuis aangekomen een lekkere warm kop thee drinken, beter kan James zijn dag niet verlopen en dus die van mij ook niet.

Goed, de sneeuw is dus wel leuk maar die verrekte regen hier toch altijd. Ik heb er zelf echt een hekel aan. James vindt het daarentegen hartstikke leuk om mijn zijn nieuwe laarzen in de plassen te springen! Ieder seizoen heeft zo zijn voor en nadelen, al blijft voor mij de zomer favoriet!

Wat doen jullie allemaal met je dreumes?

James is niet zo’n knutselkont, mama trouwens ook niet en we komen niet verder dan een beetje kleuren en kleien. Hebben jullie nog tips? We maken tenten, spelen pakketje of verstoppertje maar toch mis ik het om met James de hele dag buiten te spelen. we gaan weleens naar een kinderspeelparadijs of binnen zwemmen maar verder raakt mijn inspiratie een beetje op dus laat zeker weten wat jullie allemaal doen op een dag met je dreumes!

Oh ja, ben jij benieuwd hoe James zat te genieten op de slee? Binnenkort een video op LonnekeFilmt, abonneer en mis niks!

(Visited 131 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.