moeilijkste blog ooit
Mama &zo

Dit is mijn moeilijkste blog ooit!

Mijn moeilijkste blog ooit!

Dit is misschien wel de aller moeilijkste blog die ik online ga zetten, James is 6 maanden oud en mijn site trekt het niet als ik 1 miljoen foto’s laad in één post en ik heb zoveel leuke foto’s dat ik eigenlijk niet kan kiezen! Toch heb ik een leuke selectie gemaakt en neem ik jullie graag mee naar de afgelopen 6 maanden.

James is 6 maanden

James de Win werd geboren!

James de Win werd geboren doormiddel van een keizersnee op 17-6-2015 om 3 voor half 6 in de ochtend. Het allermooiste moment van ons hele leven. We zijn waren meteen een gezinnetje! Het was niet super romantisch zoals je ziet maar ach, jij bent er, voor altijd!

James is 6 maanden

De eerste keer uit een flesje drinken!

Je allereerste keer drinken uit een flesje. Helaas mocht ik geen borstvoeding aan je via mijn eigen borst maar ik heb gelukkig donormelk kunnen regelen zodat je veel goede stoffen binnen kreeg. Je had het al zo goed gedaan in mama’s buik en dat moesten we natuurlijk samen voorzetten nu je met je warme lijfje op mijn borst lag. Inmiddels heb je al ontelbaar veel flesjes op dus ik ben blij dat dit is vastgelegd!

James 6 maanden oud

Je zwom in maatje 56!

Kijk nou toch, je zwom in maatje 56! Het was eigenlijk zo ver, we mochten met z’n drietjes naar huis. Wat was het spannend om met jou zo’n lang stuk in de auto te zitten maar alles is gelukkig goed gegaan. Je hebt de hele weg geslapen terwijl mama maar naar je bleef kijken. Met je mooie stoere jack!

james mooi thuis blog james 6 maanden

Tijd om thuis te chillen!

Tijd om thuis te chillen billen, lekker knuffelen op mama en papa’s bed. Heerlijk momentje dat je na de fles in een hele diepe slaap viel. We legde je stiekem op een leuke manier zodat we heel veel foto’s konden schieten en dit was er zo eentje. Wat een plaatje toch? Heerlijk mannetje van me!

blogje james de win 6 maand

Het was een warme zomer!

Wat was het een warme zomer he lieverd? Jeetje, het was zó warm dat al je mooie kleertjes in de kast konden blijven liggen want daar was het gewoonweg te heet voor. Gelukkig heb jij er weinig van gemerkt, jij lag heerlijk koel op jouw witte kussen te relaxen! Slaapkopje.

James 6 maanden oud

Mama’s kleine jongen!

Hier ben je al een echte mannetje aan het worden. Een echte jongen, dat is wel duidelijk te zien! Je zat hier een beetje onder de uitslag omdat je oorontsteking had. Het was zo sneu maar gelukkig was het al snel over. Jij heb je als een bikkel gedragen hoor vent!

James is 6 maanden oud

De eerste keer op je buikje liggen!

Je veranderd zo snel.. maar gelukkig hebben we in deze tijd genoeg middelen om alles te kunnen vastleggen. Hier de eerste keer dat je echt goed op je buik kon rondkijken. Het consultatiebureau vond dat je al kon liggen als een baby van 6 maanden! Wat een sterkte vent ben je toch.

James is 6 maanden oud

James, hier werd je gedoopt!

Je werd op deze foto gedoopt! Wat een prachtig moment was dit en je deed het fantastisch. Je was een model-baby. De pastoor zei letterlijk ‘Ik heb nog nooit zo’n lieve baby gehad bij een doop’ dit zegt hij vast tegen iedere baby maar jij was het écht. Je hebt alleen maar gelachen en die plens water over je hoofdje vond je heerlijk!

james 6 maanden blogjesss

Wat word jij toch een grote jongen, mama is trots op jou!

James, je bent nu al zo’n grote jongen. Dit half jaar is omgevlogen! Het is als het moment van gisteren dat je voor het eerst op mijn borst werd gelegd en ik voor het eerst jou lieve zachte warme lijfje voelde. Nu zit je al als een grote jongen in de kinderstoel een stuk brood te eten en wil je niets liever dan de hele tijd staan en omrollen.

Wat ben ik blij dat je bij ons bent.. dat je een gezonde lieve stoere knul bent.. gewoon, dat jij jij bent! Ik kijk uit naar alles wat nog gaat komen.. mama is super trots op jou!

(Visited 762 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer Monique 17 december 2015 om 10:36

    En wij zijn super blij met James en trots op je mama en papa!!!?

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.