Zou jij mee doen aan expeditie robinson?
Persoonlijk

Zou jij meedoen aan Expeditie Robinson?

Die talloze ratten zouden mij weerhouden.

Ik ben een trouwe Robinson fan die ieder seizoen met vol enthousiastme op de voet volgt. Het is een heerlijk ontspannen programma waar je niet teveel bij hoeft na te denken. De donderdagavond staat hier altijd in teken van Expeditie Robinson. We beginnen een kwartier later zodat we reclames kunnen doorspoelen en smullen maar!

Dit jaar zaten er verschillende veranderingen en toevoegingen in het spel wat het uiteindelijk nóg leuker maakt. Het eiland van de onbekende vond ik bijvoorbeeld een leuke toevoeging. Hoewel de onbekende op dit moment niet meer zo onbekend zijn vond was ik nieuwschierig of dit ging botsen met de bekende mensen. Dit was het geval zo af en toe en dus nóg leuker om naar te kijken.

Ieder jaar komt de vraag wel terug: ‘Zou jij mee doen aan Expeditie Robinson?’. Het is ongetwijfeld een ervaring om nooit meer te vergeten en ik denk dat ik een hele hoop angsten aan de kant moet zetten om het uberhaubt te durven. In de laatste aflevering van eiland- praat werden er talloze ratten laten zien. Dat is écht een van de ergste dingen waarvan ik nu denk, ik zou alleen daarom al nooit meer mee doen.

De een speelt het kei hard terwijl de ander gebruik maakt van het spel.

We zien natuurlijk een hele hoop niet in de afleveringen. Ik had persoonlijk nog nooit gehoord van jungleballs dus ik denk dat als ik mee zou doen de ratten niet eens het allerergste zijn. Maar dat er veel meer ongemakken zijn die je pas ontdekt als je daar daadwerkelijk bent.

Het is een prachtig eiland om te zien en de proeve zien er ieder jaar weer geweldigmooi uit maar zoals iedereen die mee heeft gedaan ook zegt; de momenten waarop de camera’s weg zijn gaat de expeditie gewoon door en zijn er uren van verveling wat je moet zien door te brengen.

De tactieken zijn totaal verschillend. De één speelt het keihard en maakt gebruik van het feit dat het een spel is en de ander heeft hier meer moeite mee en wil het liefst geen mensen kwetsen. Je kiest de mensen op het eiland niet uit en dus zullen er ongetwijfeld mensen bij zitten die je minder liggen. Het is mooi om te zien dat dit uiteindelijk vaak bijdraait omdat ze het toch moeten doen daar op het eiland met elkaar.

Een prachtig eiland. Zou jij meedoen aan Expeditie Robinson?

Ongeacht dat het een prachtig eiland is en de momenten meemaakt die je nooit meer mee kan maken. Zou ik het hoogstwaarschijnlijk afwijzen. Ik zou James nooit een maand kunnen missen. We gaan even van het positieve uit want je kunt er ook al na een week uitleggen natuurlijk.

Er zijn mij teveel ongemakkelijk die mij nu steeds meer duidelijk worden en waardoor ik zou afhaken. Laat mij ieder jaar maar voor de buis kijken met een zakje chips en een blikje cola.

Stel dat het jou wordt gevraagd, zou je mee doen aan Expeditie Robinson? Waarom wel of waarom niet, laat het weten in de comments!

(Visited 192 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.