Welke sinterklaascadeautjes kopen voor je peuter?
Mama &zo

Welke Sinterklaascadeautjes kopen voor je peuter?

Wat bezield die man?

Het is november. De winter is officeel begonnen (voor mijn gevoel) en de bomen zijn kaal. De winterjas hangt aan de kapstok en de sjaals, mutssen en handschoenen zijn van zolder gevist. Ik probeer het zolang mogelijk te rekken maar de tijd dat je je handen om en om in je broek doet terwijl je de buggy duwt omdat je het vertikt om handschoenen aan te doen maar het eigenlijk al veel te koud is, is aangebroken.

De winter is leuk, knus, gezellig, een tikje romantisch en liefdevol maar ik moet toegeven dat ik af en toe nog steeds zwijmel over de zomermaanden waarin een jas, trui of handschoenen niet nodig zijn en je met je korte broek naar buiten kunt wandelen zonder continu buienrader te bekijken.

We hebben hier in huis al meerdere malen de verwarming omhoog moeten krikken omdat we anders de ijspegels aan onze neus hebben gehangen. Oke, iets wat overdreven geloof ik. Maar die ene dure wintermaand staat voor de stoep. Sinterklaas is alvast zijn baard aan het kammen en zijn koffers aan het pakken om vanuit het heerlijke zonnige Spanje te vertrekken naar ons koude kikkerlandje, wat bezield die man eigenlijk?

Cadeautjes verstoppen.

Het is de tijd dat de folders op de deurmat vallen waar allerlei zogenaamd speciaal afgepreist speelgoed in staan. De tijd dat de 13e maand van december al in november is uitgegeven. Ik ben op tijd begonnen, afgelopen zomer ben ik samen met Lisa naar een speelgoedmarkt geweest alvast voor deze dure decembermaand!

De cadeautjes lagen verstopt op zolder. Dit moet echt al bij onze peuter, en goed ook want hij kan tijdens het spelen op de zolder nogal eens in het hok wat vol staat met koffers, rommel, spelletjes en dus ook zijn cadeautjes, belanden.

Ik had hier dit jaar moeite mee. In een inpulsieve bui nam ik iedere dag een stuk speelgoed wat eigenlijk voor de decembermaand bedoelt was, naar beneden. James had aldus mij niet leuk- genoeg speelgoed om mee te spelen. In ieder geval niet wat bij zijn leeftijd hoort. Oke, misschien had ik een klein puntje maar toen ik vanmorgen de cadeautjes wilde tellen voor in de zak van Sinterklaas, telde ik er twee.

Een jongenspop voor een jongenspeuter?

Nee, ik weet het. Niet zo slim. Het is mijn eigen schuld. Maar ik vond het speelgoed wat ik had gekocht zelf ook zo leuk. Dus, ik heb inmiddels drie nieuwe cadeautjes via Marktplaats aan de haak geslagen. Deze keer heeft Lisa ze verstopt, niet alleen voor James maar ook voor mij! 😉

Als ik beneden om me heen kijk naar het speelgoed van James kom ik tot de conclussie dat het meerendeel van zijn speelgoed wielen heeft. Ik heb een grote kralenset gekocht. Dit heeft hij op de peuterspeelzaal mee gespeelt en dat vond hij geweldig. Dus mama kan aan de strijk!

Een pyama en een dekbekovertrek met een leuke print is zoals ieder jaar ook weer van de partij. Ohja, en ik heb een jongenspop voor hem gekocht. Bij oma vindt hij het leuk om met poppen te spelen en aangezien hij straks in de minderheid is hier thuis, leek het mij wel gaaf om een jongenspop te kopen die kan poepen, plassen en huilen. Ik ben benieuwd wat hij hiervan gaat vinden.

Lees ook: Gescheiden en de feestdagen, hoe doen wij dat?

Hebben jullie nog niet- al- te- dure- maar- toch- leuke- cadeau tips? Laat het weten in de reacties. Ik ben benieuwd!

(Visited 426 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.