terug van weggeweest
YouTube

Terug van weggeweest? – Lonnekefilmt

Het is inmiddels alweer 2 maanden geleden dat ik mijn laatste video heb geupload op mijn youtube kanaal LonnekeFilmt. Dat was echter niet zonder reden, we hadden en hebben het super druk! Ik heb dan wel niet geupload maar ik ben nooit gestopt met filmen. In deze video laat ik jullie zien wat we de afgelopen weken allemaal hebben meegemaakt en wat de reden is geweest waarom het zolang duurde!

Ik ben trouwens benieuwd wat jullie vinden van deze nieuwe manier van ‘vloggen’. Laat het vooral weten en abonneer natuurlijk even op mijn kanaal om niks te missen!

 

(Visited 192 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.