Rust in vrede lieve oma!
Persoonlijk

Rust in vrede lieve oma, ik zal je missen!

Rust in vrede lieve oma, ik zal je missen!

Mijn moeder en ik vertrokken vanmorgen in alle vroegte naar het UMC voor verschillende uitslagen en natuurlijk mijn behandelplan. Helaas kon deze afspraak niet doorgaan i.v.m het overlijden van mijn oma. De afspraak heb ik direct afgezegd om vervolgens samen met mijn moeder naar oma te rijden.
We springen van emotie naar emotie op allerlei verschillende vlakken.. Gelukkig is 2013 bijna voor bij! of toch niet? 2013 is immers het jaar waarin oma nog leefde.. 2014 begint al gelijk zonder haar.. alhoewel de onderstaande foto mij troost biedt, zou het? daarboven? net zo als..? ik hoop en geloof.
Tot de dood jullie scheidt en weer samen heeft gebracht. Rust in vrede lieve oma!
(Visited 319 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.