Zwanger &zo

Jij maakt ons compleet

Bij de laatste echo was je ademhalingsoefeningen aan het doen.

Ik kijk uit naar het moment dat je bij ons bent maar ik weet tegelijkertijd dat ik je ontzettend ga missen. Jouw schopjes tegen mijn buikwand, ik voel dat je het fijn vind om samen te douche, je laat duidelijk merken als je vindt dat de muziek te hard staat en wat ben ik aan het genieten als je op de warmte van papa’s grote hand afkomt.

Bij de laatste echo was je al ademhalingsoefeningen aan het doen, het duurt niet lang meer lieverd en dan kan ik je eindeloos lang aankijken, je echt voelen en met je knuffelen.
We kunnen niet wachten om voor jou te zorgen maar tegelijkertijd maakt dat ons ook onzeker want als jij jouw moment hebt gekozen zal alles veranderen en ook nooit meer hetzelfde zijn dan hoe het nu gaat.

Hoe zal de liefde voelen die je alleen voor je kind kan hebben?

Ik ben benieuwd naar de gevoelens die loskomen als ik je voor het eerst zie. Het is nu al onvoorwaardelijk maar ik weet zeker dat dit nog meer zal zijn als we elkaar voor het eerst ontmoeten.

Ze zeggen dat je in het moedergevoel rolt. Dat je het allemaal zo onder de knie hebt en dat begint op het moment dat jij op mijn borst ligt. Het zal vast en zeker ook bij ons zo zijn. Dat we meteen een sterke band hebben en zullen slagen als moeder en zoon. Hoe zal de liefde voelen die je alleen voor je kind kan hebben?

Deze naam past bij jou!

Ik kan niet wachten om voor het eerst je naam hard op te noemen. Hoewel je altijd wel een beetje een Swip zal blijven hebben we natuurlijk hard ons best gedaan om een mooie naam bij jou te bedenken. Eindelijk zijn we eruit, deze naam past bij jou & ons.

Je bent nu nog zo klein maar nu al mijn kleine sterke man. Hoewel het voor ons allebei beter is komen er toch iedere dag een hoop medicijnen bij ons naar binnen en ondanks dat doe jij ontzettend hard je best om groot te groeien en straks gezond ter wereld te komen. Ik ben nu al trots op je kleine man.

Wat er nu ook gaat gebeuren, jij bent en blijft voor altijd de enigste en de eerste die ons ‘ouders’ maakt. Jij bent degene die ons de titel ‘papa& mama’ geeft en daar zijn we ontzettend dankbaar voor.

Samen begeleiden wij jou tot je het alleen kan.

We zijn nog jong en ook wij moeten nog veel leren. Ik kan niet wachten om jou te leren wat ik in 22 jaar tijd heb meegemaakt. Jou behoeden voor de fouten die ik heb gemaakt, maar je tegelijkertijd vrijlaten in de fouten die je sowieso gaat maken.
Samen met papa gaan we je begeleiden tot je het alleen kan maar we zullen altijd stiekem met je meekijken.

Lieverd, je moet echt nog even veilig in mijn buik blijven zitten. Maar het duurt niet lang meer voordat we elkaar zien. Nog maar 7 weekjes voordat we zijn uitgerekend, spannend hé? blijf je nog een weekje extra in mama’s warme buik? Of kom je precies met 37 weken?
Jij kiest toch wel jouw eigen moment en dat is altijd goed, je bent meer dan welkom!

Tot snel mijn kleine vriend!
Liefs, Jouw mama.

(Visited 210 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.