We vallen in een diep zwart gat
Persoonlijk

En nu vallen we in een diep zwart gat!

Ongelofelijke saaie maanden komen eraan.

De drukke decembermaand is voorbij. Sinterklaas, kerst en oud & nieuw is afgerond en nu vallen we in een diep zwart gat. Althans, ik. Nu moet ik toegeven dat onze kerstboom het nog niet eens heeft gehaald tot oud & nieuw en deze allang in de tuin staat. Zoals James zegt: Kerstboom kapot’. De naalden begaven het en in combinatie met een hond en konijnen die er regelmatig een bal uit lieten vallen waren we er klaar mee.

Januari komen we nog redelijk door. Ik ben vooral blij voor James dat er weer ritme in zijn dag komt. Niet dat deze er niet was in de drukke maanden maar het is toch anders. Er zijn veel verplichtingen en nieuwe indrukken die hij moet verwerken. Rust is even op zijn plaats!

Deze maand komen we nog wel door met een aantal verjaardagen uit de familie maar dan? Ik vind Februari, maart vreselijk. April eigenlijk ook, afhankelijk van het weer in Nederland. Deze maanden zijn zo ongelofelijk saai. Tja, carnaval komt er tussendoor nog even om de hoek kijken maar daar ben ik persoonlijk niet zo’n fan van. We zullen een dagje gaan kindercarnavallen met James en dat was het.

Ik leef alweer naar de zomer toe!

Ik leef vanaf vandaag eigenlijk alleen nog maar naar de zomer toe waarin we lekker met een t-shirt naar buiten kunnen wandelen en de hele dag in de tuin kunnen spelen en chillen. Lisa en ik gaan deze maanden keihard werken om vervolgens in de zomer samen met James op vakantie te kunnen.

De scheiding brengt natuurlijk best wat financiële gevolgen met zich mee en dus is het nog niet vanzelfsprekend dat we ook daadwerkelijk op vakantie zullen kunnen. Ik hoop het wel, want dat hebben we best verdiend na zo’n rottige tijd. En daarbij, we werken daar allebei hard genoeg voor!

Deze maanden waren niet zo saai geweest als het weer niet zo regenachtig was. Ik vind regen niks aan, geef mij dan maar ijskoud weer. Dan kun je in ieder geval nog naar buiten om een boswandeling te maken of iets dergelijks!

En nu vallen we in een diep zwart gat!

Nee het zijn dus niet mijn favoriete maanden maar het is niet anders. We leven met de dag en kijken stiekem uit naar de iets warmere maanden! Hoe zit dat met jullie? Hebben jullie behoefte aan deze rustige maanden of kan de zomer ook niet snel genoeg beginnen en vallen jullie ook in een diep zwart gat? Laat het weten in de comments.

(Visited 394 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.