YouTube

Een stoma operatie en longfoto’s? – Lonnekefilmt

Ik moest zoals heel vaak afgelopen week weer naar het ziekenhuis. Deze keer moest ik naar de Ergotherapeut, de oogarts en de MDL- arts.. een vol dagje met witte jassen dus, bleh! Maar het moest gebeuren en het was ontzettend belangrijk.  

Het dagje liep iets anders dan gepland want ik moest plots foto’s maken van hart en longen. Ik was een beetje down maar ook dat moet ik natuurlijk laten zien. Het leven, of in ieder geval mijn leven, gaat niet alleen maar over rozen! Soms is het gewoon allemaal even rot en vervelend maar we eindige natuurlijk positief. 

Ben jij benieuwd naar de video? klik dan hier! ben je nog niet geabonneerd? zeker even doen, dan blijf je op de hoogte van de nieuwste updates! 

 

(Visited 169 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

Geen reacties

Schrijf een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.