Een nieuwe partner een nieuw interieur
Persoonlijk

Een nieuwe partner en een nieuw interieur!

We gaan aan de slag met een nieuwe kleur.

 Lisa en ik zijn nu bijna negen maanden samen. Ja, de tijd gaat snel. We zijn relatief snel bij elkaar ingetrokken en de tijd voor een nieuw interieur is aangebroken. Dit wil niet zeggen dat we alle meubels die we nu hebben staan gaan vervangen voor nieuwe meubels maar we gaan aan de slag met een nieuwe kleur.

De kleur die ik toen der tijd had uitgekozen was groen. Niet knal groen maar een mooie lichte kleur groen. Je ziet het steeds vaker terugkomen in allerlei interieurbladen. Het is tegenwoordig een hippe kleur die vaak wordt gebruikt.

De inrichting van ons huis is strak, gezellig en vooral licht. We houden allebei van een licht getinte kleuren waarbij deze kleur groen een goede optie was geweest. Lisa vindt het fijn om haar inbreng ook in het huis te laten terugkomen en daarvoor gingen we samen bekijken wat leuk is en bij ons huis past.

Een roze kledingkast voor mijn zoon?

In mijn zwangerschap wilde ik persé een babykamer als set. Een set die helemaal bij elkaar past en dezelfde kleuren heeft. Ik ben hiervan teruggekomen toen ik James zijn peuterkamer bij elkaar ging rapen. Het was leuk om bezig te zijn met de inrichting van zijn nieuwe kamer en toen vond ik het juíst leuk om allerlei ‘oude’ meubels op te knappen en hier een eigen versie van te maken.

Het bed uit James zijn peuterkamer is nieuw gekocht. Ik werd direct verliefd op zijn bed wat lijkt op een kist waar hij nu in slaapt. Het is een peuterbed maar hij ligt hier lekker geborgen in doordat de zijkanten hoger zijn dan een normaal bed.

Ik werd hard uitgelachen toen ik thuiskwam met de kast van James. Deze was namelijk knalroze en ik had een kast gekocht die never- nooit via het trappengat naar boven getild kon worden.

Wij vrouwen geven niet zomaar op en dus tilde we hup die kast naar boven. Ik belde verdrietig mijn vader op toen ik boven op de trap stond, met een kast in mijn handen die aan alle kanten vast zat in het trappengat.

Oude meubels opknappen.

De kast is uiteindelijk bovengekomen met de hulp van mijn vader. Hij moest de kast met een hele hoop moeite uit elkaar halen voordat hij naar boven kon en toen hij eenmaal boven stond zag mijn vader pas dat ik een roze kast had gekocht voor mijn zoon.

Ik had allang in mijn hoofd welke kleur ik de kast zou gaan verven. Okergeel leek mij een stoere, leuke en vrolijke kleur voor James zijn kledingkast. Ik heb de gehele kast geschuurd en opgeknapt en uiteindelijk was iedereen verbaasd over het resultaat.

Dit bracht mij op het idee om hetzelfde te doen in de woonkamer. Lisa heeft nog een hele uitzet waar we mee kunnen spelen. We kunnen haar meubels mengen met mijn meubels waar we een nieuwe Touch aangeven. Zo hebben we straks een huis met meubels en kleuren die we allebei mooi vinden en waarbij we ons allebei thuis voelen.

Van licht groen naar oker geel!

 We vonden beide de okergele kast van James zo gaaf dat we hebben besloten deze kleur door te trekken naar de woonkamer. Bijna alles wat momenteel licht groen is wordt uiteindelijk okergeel.

Dit is een van de voordelen wat het leven met twee vrouwen zo leuk maakt. Lisa vindt het net zo leuk als ik om naar woonwinkels te gaan om rond te lopen en nieuwe inspiratie op te doen. Het is leuk om samen te kijken wat er in ons huis past en met welke kleuren we gaan werken om ons zo fijn mogelijk te voelen.

Ik vind het belangrijk dat Lisa zichzelf prettig voelt in deze woning. Dit is namelijk nog steeds mijn droomhuis waar ik het liefst tot mijn dood in wil blijven wonen. Het is niet gek- groot maar precies groot genoeg om er alles van te kunnen maken. Een degelijk huis met genoeg mogelijkheden voor uitbouwen etc.

Lisa voelt hetzelfde gelukkig alleen dan met een kleine en eigen- kleur en smaak in de meubels.

Welke kleuren vind jij mooi in een woonkamer? Vind jij okergeel gewaagd?

(Visited 341 times, 1 visits today)

Vorig artikel Volgend artikel

You Might Also Like

1 reactie

  • Reageer Adine @ LekkerLevenMetminder.nl 24 november 2017 om 09:04

    Okergeel is wel een gewaagde kleur, volgens mij! Maar wel eentje waar je alle kanten mee op kunt. Kleurt bijvoorbeeld ook heel mooi bij zo’n warme petrolblauw!

    Grappig trouwens, we hebben vandaag dezelfde foto op ons blog 😉

  • Schrijf een reactie

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.